Life is Strange: Before the Storm PC, PS4, XBOXONE

Előzménytörténetet kapott az elmúlt évek legjobb epizodikus kalandja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

Úton a Life is Strange: Before the Storm folytatása

A Life is Strange előzményévada augusztusban indult, és nagyjából két hónapot kellett várni a folytatásra. Az Episode 2 - Brave New World a jövő héten élesedik, ennek örömére nézzük meg az új trailert!

Life is Strange: Before the Storm - az igaz barátság

Megjelent a Life is Strange előzményeit elmesélő Before the Storm első epizódja, a Square Enix pedig egy nagyon ötletes, érzelmes kedvcsinálóval mutatja be, mennyire fontos a játék legfőbb motívuma, a barátság.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

GC 2017: Utolsó előzetesen a Life is Strange

Napokon belül bemutatkozik a zseniális Life is Strange előzményeit elmesélő Before the Storm, így talán végre választ kapunk egy csomó olyan kérdésre, amelyek korábban Chloe-val kapcsolatban felmerültek.

Life is Strange: Before the Storm - a gyűjtői kiadás

Nemrég befutott egy trailer, amely bemutatja, hogy pontosan mit is fog tartalmazni a Life is Strange: Before the Storm gyűjtői kiadása. A videó alapján van okuk az örömre a játék rajongóinak.

Új pillanatok a Life is Strange: Before the Stormból

Vadonatúj felvételen pózol a Life is Strange előzményeit bemutató Before the Storm, aminek a főhőse az a Chloe lesz, aki az eredeti kalandban Max zűrös barátnőjét alakította.

Chloe-ról mesél az új Life is Strange videónaplója

Augusztus végén visszatér a Life is Strange, ezúttal egy előzménnyel, amelyben Chloe Price kapja főszerepet. A Before the Storm legújabb fejlesztői naplója teljes mértékben rá koncentrál.

E3 2017: Extra rész a Life is Strange-előzményhez

A bónuszepizódot csak a Deluxe Edition vásárlói kapják majd meg, ők azonban nagyon fognak örülni neki, ugyanis ismét az első évad főszereplőjét, Maxet irányíthatjuk benne.

E3 2017: Life is Strange - lesz, aki nem tér vissza

Az idei E3-on hivatalosan is bemutatkozott a Life is Strange: Before the Storm, ami az eredeti, ötrészes kaland előzményeit mutatja majd be, Chloe-val és Ratchellel a főszerepben. Lesz azonban valaki, aki biztosan nem tér vissza.