Life is Strange: Before the Storm PC, PS4, XBOXONE

Előzménytörténetet kapott az elmúlt évek legjobb epizodikus kalandja.

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.

Búcsúzik a Life is Strange: Before the Storm

Hamarosan befut a Life is Strange: Before the Storm bónuszepizódja, a Farewell, így a Square Enix bemutatta a Chloe és Max főszereplésével készült új rész megjelenés előtti kedvcsinálóját.

Life is Strange - márciusban jön a Farewell epizód

A Square Enix hivatalos tájékoztatása szerint március elején mutatkozik be a Life is Strange: Before the Storm bónuszepizódja, a Farewell. Ugyanebben a hónapban pedig a játék dobozos kiadásai, a Vinyl és a Limited Edition is kapható lesz.

Life is Strange: Before the Storm teszt

Az Oregon állambeli Arcadia Bay már Max Caulfield visszatérése előtt sem volt egy teljesen átlagos kisváros. A Before the Storm most megmutatja, hogyan is fordultunk rá az eredeti Life is Strange krimibe illő cselekményére.

Life is Strange: Before the Storm - lezárult a szezon

Megjelent a Life is Strange: Before the Storm utolsó epizódja is, a Deck Nine pedig egy hangulatos, a háromrészes évadot összefoglaló előzetessel ünnepelte meg a premiert.

Kihirdették a Steam Awards 2017 jelöltjeit

A Valve idén is megtartja a Steam Awardsot, aminek nyerteseit maguk a játékosok szavazhatják meg, méghozzá egészen elborult kategóriákban. A mostani jelöltek listáját odabent találjátok meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába közeledik vészesen a karácsony, ezen a héten sem maradtok játékmegjelenések nélkül: a PlayerUnknown's Battlegrounds végleges változatát is a napokban kapjuk meg.

Még idén lezárul a Life is Strange: Before the Storm

Szerencsére nem csúszik át a következő esztendőre a Life is Strange: Before the Storm utolsó epizódjának, a Hell is Emptynek a megjelenése, a Deck Nine ugyanis megerősítette, hogy még karácsony előtt befut a záró felvonás.

Life is Strange - ismerős hangok térnek vissza

Az idei E3-on vált hivatalossá, hogy a szinkronszínészek sztrájkja miatt a Life is Strange előzményeivel foglalkozó Before the Stormban biztosan nem tér vissza a Chloe hangját kölcsönző Ashley Burch szinkronszínész. Ez most megváltozik.

Life is Strange: Before the Storm - Denuvo nélkül

Míg a Life is Strange előzményévadának első epizódjában még benne volt a Denuvo, addig a második rész megjelenésekor a Square Enix eltávolította a védelmet belőle. Lehetséges, hogy hiba történt.