Life is Strange: Before the Storm PC, PS4, XBOXONE

Előzménytörténetet kapott az elmúlt évek legjobb epizodikus kalandja.
1532253600

Novemberben érkezik a Life is Strange-képregény

Még idén ősszel kézbe vehetjük a Life is Strange-képregény első felvonását. A négy füzetből álló miniszéria Max és Chloe történetét folytatja majd, így végre megtudhatjuk, hogy mi lett hőseinkkel az alapjáték eseményei után.
1522404000

Képregény készül a Life is Strange alapján

Ha már most hiányoznak a játékvilág kedvenc oregoni hipszterei, akkor fellélegezhettek, ugyanis hamarosan képregényre kerül Arcadia Bay és a Blackwell Akadémia.
1521010800

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.
1520272893

Búcsúzik a Life is Strange: Before the Storm

Hamarosan befut a Life is Strange: Before the Storm bónuszepizódja, a Farewell, így a Square Enix bemutatta a Chloe és Max főszereplésével készült új rész megjelenés előtti kedvcsinálóját.
1516348857

Life is Strange - márciusban jön a Farewell epizód

A Square Enix hivatalos tájékoztatása szerint március elején mutatkozik be a Life is Strange: Before the Storm bónuszepizódja, a Farewell. Ugyanebben a hónapban pedig a játék dobozos kiadásai, a Vinyl és a Limited Edition is kapható lesz.
1515765060

Life is Strange: Before the Storm teszt

Az Oregon állambeli Arcadia Bay már Max Caulfield visszatérése előtt sem volt egy teljesen átlagos kisváros. A Before the Storm most megmutatja, hogyan is fordultunk rá az eredeti Life is Strange krimibe illő cselekményére.
1513872057

Life is Strange: Before the Storm - lezárult a szezon

Megjelent a Life is Strange: Before the Storm utolsó epizódja is, a Deck Nine pedig egy hangulatos, a háromrészes évadot összefoglaló előzetessel ünnepelte meg a premiert.
1513868448

Kihirdették a Steam Awards 2017 jelöltjeit

A Valve idén is megtartja a Steam Awardsot, aminek nyerteseit maguk a játékosok szavazhatják meg, méghozzá egészen elborult kategóriákban. A mostani jelöltek listáját odabent találjátok meg.
1513603200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába közeledik vészesen a karácsony, ezen a héten sem maradtok játékmegjelenések nélkül: a PlayerUnknown's Battlegrounds végleges változatát is a napokban kapjuk meg.
1512571072

Még idén lezárul a Life is Strange: Before the Storm

Szerencsére nem csúszik át a következő esztendőre a Life is Strange: Before the Storm utolsó epizódjának, a Hell is Emptynek a megjelenése, a Deck Nine ugyanis megerősítette, hogy még karácsony előtt befut a záró felvonás.