Tannenberg PC

A Verdun standalone kiegészítője az első világháború keleti frontjára koncentrál.
1663158998

Újabb csapatot tudhat magáénak a Focus Entertainment

Az A Plague Tale: Requiem kiadója újabb stúdiót vásárolt fel, ezúttal a világháborús FPS-ekre specializálódott BlackMill Games csapat lett az övé.
1658420700

Világháború és üzletvezetés közül választhatunk az Epic heti ajándékaival

Menetrend szerint megérkeztek az Epic Games Store aktuális ajándékai. A Tannenberggel az I. világháború viszontagságait élhetjük át, míg a Shop Titansben egy másik ütközetben találjuk magunkat – a fantasy boltosokéban.
1623942000

Ingyenes hétvégét tart a Verdun és a Tannenberg

Amennyiben a hétvégi kánikula elől inkább az olasz Alpokba menekülnétek, akkor az M2H csapatának van egy remek ajánlata a számotokra. Viszont ne lepődjetek meg, ha sok lesz a mustárgáz és a bajonettes katona odafent a hegyekben!
1616601600

A Verdun készítői Isonzóval bővítik a háborút

Verdun és Tannenberg után az olasz frontot vesszük célba az M2H következő I. világháborús lövöldéjében. Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia zászlója alatt vonulhatunk hadba az Isonzó völgyének megszerzéséért.
1595224800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban sem maradunk újdonságok nélkül, igaz, ezúttal inkább a független fejlesztésű játékok kapják a főszerepet. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1593608400

Tannenberg - konzolokra is elérhető lesz

A februári steames megjelenés után idén júliusban PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ellátogat a első világháborús FPS, a Verdun önállóan is futtatható kiegészítője, a Tannenberg. A játék az új Przemysl pályával érkezik konzolokra.
1541760300

Tannenberg - februárban érkezik a végleges verzió

Egy évnyi Early Access-státusz után pár hónap múlva érkezik a Tannenberg végleges verziója. Átütő sikerrel felesleges számolni, ám az első világháború iránt érdeklődőknek mindenképpen egy izgalmas alkotással bővülhet a gyűjteménye.
1510840848

Tannenberg - újra az első világháborúban

Az ultrarealisztikus Verdun készítői kiadták legújabb játékuk korai hozzáférésű változatát. A Tannenberg az első világháború keleti frontján játszódik, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia és Németország csap össze az oroszokkal.
1495729822

Tannenberg - magyarok az első világháborúban

A Verdun készítőinek új játékában maradunk az első világháborúban, ám ezúttal a keleti front lesz a hadszíntér. Itt Oroszország és az Osztrák-Magyar Monarchia vívta véres csatáit, amit hamarosan ti is átélhettek maximális realizmus melllett.