Tannenberg - újra az első világháborúban

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Az ultrarealisztikus Verdun készítői kiadták legújabb játékuk korai hozzáférésű változatát. A Tannenberg az első világháború keleti frontján játszódik, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia és Németország csap össze az oroszokkal.

Tannenberg szépen beleillik a Verdun készítőinek portfóliójába, itt is valósághű ütközeteket vívhatunk. Katonáink lassúak, a fegyverek veszettül visszarúgnak, és egy-két bekapott találat garantáltan halálhoz vezet. A srácok ezúttal azonban jobb mesterséges intelligenciát és továbbfejlesztett grafikát ígérnek.

A Maneuver játékmód 64 játékost támogat, hatalmas nyitott térképen csapnak össze a felek, ahol még a zord időjárási viszonyokkal is szembe kell nézniük. A frontvonal folyamatosan változik, miközben nekünk több kontrollpontot kell biztosítanunk egyidejűleg.

A játékot most bárki kipróbálhatja, elvégre az Early Access-verzió jelenleg nyílt bétateszt alatt van. A végleges változat várhatóan 2018 első negyedévében érkezik.

7.
7.
crytek
O azok a rég szép idők amikor minden második cég single player lövöldét készített...
6.
6.
Őrnagy
Én megvárom a zombimód és a jövőben játszódó dlc-t.
5.
5.
atimaximus
És hol lehet letölteni, mert steamon nem éppen mindenki kipróbálhatja verzióban van...
4.
4.
mestermagyar
#3: Nem csoda, annyira szokatlan magyarul hallgatni játékban bármit hogy még én is kikapcsoltam a HOI4-ben hogy ne hallgassam a magyar vezényszavakat. Pedig csak megszokás kérdése.
3.
3.
simon 555
#1: Bár így elsőre lehet jobb lenne :D
Ahányszor meghallottam a trailer alatt a felállt a szőr a hátamon...
1.
1.
Thor Vath
Jé, és a magyar katonák nem németül kiáltoznak - kellemes meglepetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...