Dragon Ball FighterZ PC, PS4, XBOXONE

A Guilty Gear-csapatnál készült az új Dragon Ball-játék.
Típus:

Dragon Ball FighterZ - Android 18 is beköszön

Egyre másra érkeznek a karaktereket bemutató videók a jövő évi Dragon Ball FighterZ-ből. Nagyon sok mindenkit megismerhettünk már, legutóbb például Android 16 mutatkozott be, most pedig Android 18-on a sor.

Dragon Ball FighterZ - mindent Android 16-ról

Egyre több videó érkezik a Bandai Namco verekedős játékáról, a Dragon Ball FighterZ-ről. A program ugyan csak jövő januárban kerül fel a boltok polcaira, de a legújabb trailerből már most megtudhatunk mindent Android 16-ról.

Újabb sztoritrailert kapott a Dragon Ball FighterZ

Ugyan csak jövőre érkezik a Dragon Ball FighterZ, a fejlesztők nem kímélnek minket, ha a játék látnivalóiról beszélünk. Sok hősről láttunk már videót, ahogyan az ellenfelét püföli, most viszont megkaptuk a második sztoritrailert is.

Dragon Ball FighterZ - lesz szezonbérlet is

Tegnap óta tudjuk, hogy január 26-án érkezik a Dragon Ball FighterZ. De mi a helyzet azokkal a játékosokkal, akik biztosra mennek, azaz szezonbérletet is vesznek hozzá, netán előrendelik a bunyós címet?

Dragon Ball FighterZ - megvan a nyugati dátum is

A Dragon Ball FighterZ japán megjelenési dátuma után az is idő előtt szivárgott ki, hogy mikor debütál nyugaton az ígéretes verekedős játék. Külön öröm, hogy hozzánk hamarabb érkezik meg a cím!

Dragon Ball FighterZ - ez lehet a pontos dátum

Egészen idáig csak egy hónapot tudtunk megnevezni, amikor a Dragon Ball FighterZ megjelenési dátumáról írtunk, de most úgy néz ki, napra pontosan tudni lehet, hogy mikor debütál a játék.

Dragon Ball FighterZ - így küzd Gohan

A Bandai Namcónak hála új trailerrel lettünk gazdagabbak a készülő Dragon Ball FighterZ című játékukból. A legújabb előzetesben a fiatal Son Gohan harcol nagy ellenfelével, Cell-lel.

Dragon Ball FighterZ - Piccolo és Krillin összecsap

Az idei Tokyo Game Show-n is kiegyemelt figyelmet kapott a Dragon Ball-sorozat következő felvonása, a Dragon Ball FighterZ. A japán játékkiállításról a sztorielőzetes mellett karakterbemutatók és némi bunyó is érkezett.

Sztoritrailer érkezett a Dragon Ball FighterZ-hez

Az anime alkotója, Akira Toriyama egy teljesen új karaktert készített a Dragon Ball FighterZ-hez. Android 21-et is láthatjuk mozgásban a bunyós játék legújabb előzetesében, amely a sztorira fókuszál.

GC 2017: Dragon Ball FighterZ - Goku és Vegeta

A Bandai Namco még egy előzetest tett közzé a Dragon Ball FighterZ-ről. A videóban Goku és a Vegeta csap össze Super Saiyan formában. Ha előrendeled a játékot, mindkét karaktert megnyithatod már a játék elején.