Dragon Ball FighterZ PC, PS4, XBOXONE

A Guilty Gear-csapatnál készült az új Dragon Ball-játék.
Típus:

Karakterbemutatók a hétvégi EVO-ról

A hétvégén tartották a verekedős játékok legfontosabb eseményét, az EVO-t, amin több kiadó is bejelentéssel rukkolt elő. Karakterbemutatót kapott a Streeti Fighter V, a Tekken 7, a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom: Infinite is.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

E3 2017: Negyed óra a Dragon Ball FighterZ-zel

Egy hamisítatlan 2D-s bunyós játék készül a Dragon Ballból. A tegnapi előzetes után 15 percen át mozog a Bandai Namco alkotása, amit a Guilty Gear fejlesztői készítenek. Rengeteg ismerős karakter tűnik fel benne.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

E3 2017: Dragon Ball-játék a Guilty Gear-csapattól

Habár a teljes leleplezéssel valószínűleg meg kell várni az E3-at, a Bandai Namco már most bejelentette a Dragon Ball Fighters készültét. A verekedős játékot az Arc System Works fejleszti.