Dragon Ball FighterZ PC, PS4, XBOXONE

A Guilty Gear-csapatnál készült az új Dragon Ball-játék.
Típus:

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Dragon Ball FighterZ - megvan, mikor jön Switchre

Hamarosan hordozható formában is napvilágot lát a Dragon Ball FighterZ, a Bandai Namco elárulta, hogy pontosan mikor költözik Switchre a bunyós játék. Az előrendelők megkapják a SNES-klasszikust, a Dragon Ball Z: Super Butodent is.

E3 2018: A harmadik galériafrissítés

Mára érezhetően kevesebb kép hullott az ölünkbe, de azért a tegnapi Nintendo Direct után csurrant-cseppent valami. Ezúttal a Super Mario Party, a Super Smash Bros. Ultimate és a Soul Calibur VI képei között turkálhatsz többek között.

E3 2018: Switchre is jön a Dragon Ball FighterZ

Újabb szivárgás igazolódott be az imént, a Nintendo Direct E3-as kiadásában hivatalosan is megerősítették, hogy hamarosan Nintendo Switchre is megjelenik a Dragon Ball FighterZ.

Kiszivárgott a Dragon Ball FighterZ új karaktere

A Bandai Namco tajvani Facebook-oldalára idő előtt került ki a legújabb harcost bemutató videóelőzetes. Super Saiyan Blue Vegito lesz az, akivel legközelebb pusztíthatunk a verekedős játékban.

Remek januárja volt az amerikai játékpiacnak

2011 óta nem volt ilyen jó januárja az amerikai játékpiacnak, mint most. A Switch még mindig szárnyal, és az is jót tett a számoknak, hogy több izmos cím is érkezett a hónapban.

Gyors sikert aratott a Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco elárulta, hogy szűk egy hét alatt világszerte kétmillió kópiát szállítottak le a boltoknak a Dragon Ball FighterZ-ből. Ezzel a frencsájz legjobban fogyó darabjává vált. Befutott az első javítás is.

Dragon Ball FighterZ teszt

A csillagharcosok visszatértek. A Dragon Ball FighterZ klasszikus verekedős játékként ereszti össze Torijama Akira legendás hőseit - de milyen megvalósításban, és micsoda erővel! Már megvan az év első kedvence.

Brit toplista: remekül rajtolt a Monster Hunter World

Elképesztő rekorddal vette át a szigetország eladási listáján az első helyet a múlt héten megjelent Monster Hunter World. A Capcom jelentése szerint az első három nap alatt közel ötmillió példányt szállítottak le a játékból világszerte.

Új verzióval jelentkezett a Denuvo

Zajlanak az események az osztrák szupervédelem körül. A múlt héten ugyan sikerült feltörni a Denuvo 4.8-as verzióját, de a fejlesztő rögtön válaszolt, és már egy újabb változatot tett elérhetővé a legújabb játékokban.