Dragon Ball FighterZ PC, PS4, XBOXONE

A Guilty Gear-csapatnál készült az új Dragon Ball-játék.
Típus:

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Launch traileren a Dragon Ball FighterZ

A héten kerül boltokba a Dragon Ball FighterZ, a Bandai Namco pedig ennek apropóján kiadta a verekedős játék launch trailerét. A jól ismert harcosok mellett egy vadonatúj karakter is bemutatkozik a címben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tűkön ülve vártuk már a hónap utolsó hetét, de megérte böjtölni! A következő napokban véget ér az uborkaszezon, a héten több régóta esedékes játék is megjelenik majd.

Meghosszabbíthatják a Dragon Ball FighterZ bétáját

A zárt bétateszteléshez hasonlóan a nyílt próba alatt sem szerepeltek fényesen a Dragon Ball FighterZ szerverei, ezért a fejlesztők részéről felmerült, hogy meghosszabbítják a tesztidőszakot.

Dragon Ball FighterZ - tartalmas lesz a nyílt béta

A jövő héten bárki belekóstolhat a Dragon Ball FighterZ-be, a Bandai Namco pedig elárulta, hogy a bétaváltozat hány játszható karaktert vonultat fel. Pontosan 11 hős közül választhatunk, szóval lesz tartalom benne dögivel.

Szerény lett a Dragon Ball FighterZ gépigénye

Mondjuk nem is vártunk mást egy 2D-s bunyós játéktól. A Bandai Namco elárulta a Dragon Ball FighterZ beugró és ajánlott gépigényét, emellett megérkezett az új trailer is, amely Vegeta legerősebb formáját mutatja be.

Ezzel a videóval nyit a Dragon Ball FighterZ

A Bandai Namco kiadta az Arc System Works bunyós játékának nyitóanimációját, amely kiválóan prezentálja, milyen izgalmak várnak ránk a Dragon Ball FighterZ-ben. Mindezt ütős metálzenével fűszerezve.

Nyílt bétázik januárban a Dragon Ball FighterZ

Nem sokkal a premier előtt egy nyílt béta keretei között is kipróbálhatjuk majd a Dragon Ball FighterZ-t. Az előrendelők egy nappal hamarabb eshetnek neki a tesztidőszaknak.

Kedvcsinálón a Dragon Ball FighterZ

Új előzetest kapott a Dragon Ball FighterZ a Jump Festa 2017 apropóján. Az Arc System Works srácai ezúttal is áldoznak a fanservice oltárán, és ismerős muzsikával kísérik a gameplay jeleneteket.

Dragon Ball FighterZ - Android 18 is beköszön

Egyre másra érkeznek a karaktereket bemutató videók a jövő évi Dragon Ball FighterZ-ből. Nagyon sok mindenkit megismerhettünk már, legutóbb például Android 16 mutatkozott be, most pedig Android 18-on a sor.