Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
1543575600

Részletek az Anthemről, közeleg a zárt alfa

Egy kisebb csokornyi hír esett ma az ölünkbe a BioWare következő játékával, az Anthemmel kapcsolatban. Többek közt megtudtuk, hogy jövő hónapban indul a zárt alfateszt, amelyre már most jelentkezhetünk, valamint belengettek egy új trailert is.
1543327200

Anthem - képeken a környezet és az élővilág

Érdemes időnként ránézni a BioWare fejlesztőinek Twitter-oldalára, hiszen ha szerencsénk van, elcsíphetünk egy-két érdekes screenshotot a jövő februárban érkező Anthemről. Lássuk mit posztoltak mostanában!
1542474047

Anthem - bővebben a páncélunk testreszabásáról

A BioWare rendszeresen streameli az Anthem aktuális verzióját, a legutóbbi közvetítés a Javelinünk testreszabási lehetőségeiről adott tájékoztatást. Masszív páncélunk minden egyes részét átfesthetjük a saját ízlésünk szerint.
1541255400

45 percen keresztül mozog az Anthem

A BioWare jóvoltából újabb játékmeneti videót kaptunk az Anthemről, melyben a játék vezető producerei, Ben Irving és Mike Gamble osztanak meg velünk újabb és újabb érdekes részleteket az érkező sci-fi alkotásról.
1541156458

Anthem - lelepleződtek a legdurvább képességek

A BioWare sci-fi akció-RPG-jében a Javelinnek nevezett páncélokkal csalhatunk elő látványos kunsztokat, ezek közül a legerősebbek az Ultimate-képességek - az IGN új videójában lehull a lepel mindről!
1541003446

Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.
1540800029

Anthem - íme, a teljes első küldetés

A Paris Games Week apropóján a BioWare egy livestreamben mutatta be az Anthem első misszióját, de lecsekkolhatjuk javelinünk két speckó képességét is munka közben. Nyilván kicsit spoileres a közvetítés.
1535896834

Februárban demót kap az Anthem

A PAX Westen tartott különálló panelt a BioWare csapata, ahol néhány apró részlet mellett az is kiderült, hogy mikor kapják meg az Anthem demóját a játék előrendelői, illetve az Origin és EA Access előfizetői.
1534172400

Anthem - részletek a többjátékos tennivalókról

A BioWare online akciójátéka a bejelentése óta izgalomban tartja a gamer világot. Habár eddig is sok látnivalót és részletet tudhattunk meg a játékról, mindig van pár újdonság, amivel jó tisztában lenni, ha Javelin-páncélt szeretnénk ölteni.
1533744026

Újabb apró részletek az Anthemről

Az Anthem vezető producere, Mark Darrah a Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva árult el friss részleteket a fegyverekről, a képességek töltési idejéről, miközben a Javelinekről is kiderült egy újabb részlet.