Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
1547305242

Anthem - nyolc perc szabad felfedezés

A BioWare szerepjátékában nemcsak küldetések teljesítésével múlathatjuk az időt, hanem a játék világának felfedezésével is. Az IGN legújabb videója több mint nyolcpercnyi vadiúj gameplayt tartalmaz.
1546930843

Anthem - megérkezett a rendszerkövetelmény

Lassan ráfordulunk az Anthem februári megjelenésére, úgyhogy az Electronic Arts és a BioWare időszerűnek látta megosztani a játék PC-s változatának minimum és ajánlott rendszerkövetelményét. A kettő között akad azért egy kisebb ugrás.
1546860600

Látványos előzetest kapott az Anthem

A CES 2019 során az Nvidia színpadán mutatták be az Anthem legújabb előzetesét. A trailer elsősorban a játék gyönyörű látványvilágára fókuszál, valamint arra, hogy hogyan teszi mindezt még elképesztőbbé az RTX platform és a DLSS élsimítás.
1546700400

Anthem - Interceptor, Storm és Colossus akcióban

Az Anthemmel kapcsolatban sok minden elmondható, de az nem, hogy az EA zsákbamacskát árulna; az elmúlt hónapokban folyamatosan újabb és újabb videók érkeztek, és nincs ez máshogy ezúttal sem; íme, a Lost Arcanist pálya.
1546441200

Dátumot kapott az Anthem demója

A februári megjelenés előtt még két alkalmunk is lehet arra, hogy Javelin-páncélt öltve szétnézzünk az Anthem világában. Az EA és a BioWare most elárulta azt is, hogy melyik napokat kell bekarikáznunk a kalendáriumban.
1545404400

Anthem - barlangászat a készítőkkel

Újabb játékmeneti videóval örvendeztette meg a rajongókat az EA és a BioWare az Anthem hivatalos Twitch-csatornáján. Ezúttal a két vezető producer, Mike Gamble és Ben Irving, valamint a játék rendezője, Jon Warner ragadott kontrollert.
1544875218

Anthem - bővebben a fejlődési rendszerről

A minap egy tartalmas livestreamet tartott a BioWare az Anthemről, amelyben részletesen bemutatták a játék fejlődési rendszerét, a lootolást és a páncélszettek variálhatóságát. Ötvenperces gameplayt kaptunk.
1544796000

Anthem - előzetesen a Legion of Dawn

A Legion of Dawn, avagy a hajnal légiója az Anthem világának egyik leglegendásabb rendje. Erről a nemes ligáról kapta nevét a játék egyik gyűjtői kiadása is. Lássuk, hogy mit illik tudni róla!
1544151752

TGA 2018: Történetmesélős traileren az Anthem

A hétvégén kipróbálható lesz az Anthem egy korai változata, amit most remekül felvezetett a játék legújabb előzetese, ami a főgonoszok mellett a történetre is koncentrál.
1543669208

Anthem - erre számíthatunk az alfaverzióban

A BioWare sci-fi szerepjátéka már alfastátuszban van, hamarosan a nagyközönség is kipróbálhatja a címet, de addig be kell érnünk a készítők legutóbbi livestreamjével. Az adásban a központi hubot is megnézhetjük.