Anthem PC, PS4, XBOXONE

A BioWare új címe, ami a Destiny és a The Division ellen indul harcba.
1549094428

Mindenki számára elérhető az Anthem demója

Ezen a hétvégén fut az Anthem open demója, amit bárki letölthet és kipróbálhat, nem kell hozzá előrendelőnek lenni. Az első tapasztalatok alapján a játék sokkal jobban fut, mint a múlt héten, viszont bugok még akadnak.
1548694808

Anthem - kavar a mikrotranzakciók körül?

A Redditen felbukkant egy fotó, amely alapján körvonalazódni látszik, hogyan is alakul majd az Anthem mikrotranzakciós rendszere. A BioWare egyik alkalmazottja, Chris Schmidt azonnal magyarázkodásra szorult az árazás kapcsán.
1548666000

A BioWare elnézést kér az Anthem VIP-demója miatt

Aki a hétvégén részt próbált venni az Anthem demójában, az tanúsíthatja: a dolog enyhén szólva nem ment zökkenőmentesen. A BioWare csapata elnézést kért a kellemetlenségekért, egy ingyenes Javelin-kinézettel kárpótolja a rajongókat.
1548594000

Anthem - problémásan rajtolt el a PC-s demó

A pár napja elérhető VIP-demó esetében már az online csatlakozás sem ment hibátlanul, ám ha mégis sikerült elindítani a játékot, akkor sem lehetett maradéktalan az örömünk, PC-n rengeteg hiányossággal találkozhattunk.
1548442800

Anthem - elindult a VIP-demó, tele vannak szerverek

Az alfabemutatókat leszámítva a közönség most próbálhatja ki először az BioWare nyílt világú online akciójátékát. A játékosok érdeklődését azonban alábecsülték: pillanatok alatt csordultig teltek a szerverek, így jelenleg belépni sem lehet.
1548342000

Anthem - bemutatkozott a közösségi tér

Az Anthem vezető producere, Michael Gamble a Twitteren jelentette be, hogy aranylemezre került a BioWare következő játéka. Ezzel párhuzamosan Gamble a cím közösségi zónáját, a Launch Bayt is bemutatta.
1548248280

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!
1547982000

Anthem - így tér el a demó a teljes változattól

Jövő hétvégén az előrendelők, egy hétre rá pedig mindenki más is kipróbálhatja az Anthem demóváltozatát. Lesz azonban pár kulcsfontosságú eltérés a végleges játékhoz képest, amiről érdemes tudnunk.
1547751606

Ezt kell tudnod az Anthemről

Noha eddig is el voltunk látva kedvcsinálókkal, a BioWare egy új videósorozatot indított, amely az Anthem játékmenetét mutatja be. Az első rész egyfajta összefoglalás: szó lesz a sztoriról, a fejlődésről és a testreszabhatóságról.
1547722800

Tíz percig pörög az Anthem

Irány a mélység! Az IGN jóvoltából több mint 10 percnyi Anthem-játékmenetbe leshetünk bele, melynek során lecsekkolhatjuk a masszív Colossus és a mozgékony Interceptor páncélokat is.