Metro Exodus PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a harmadik Metro-játék.
Típus:

Frissítve: Metro Exodus - kizárólag az Epic Store-on

A 4A Games és a Deep Silver is megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő Metro Exodus PC-s változata mostantól csakis az Epic Games Store-on lesz elérhető. Akik esetleg már a Steamen előrendelték a játékot, azokat nem érinti a változás.

Frissítve: Combos gépigényt kapott a Metro Exodus

A megkapó látványnak ára van - ezt a tanulságot vonhatjuk le a Metro Exodus rendszerkövetelményein átrágva magunkat. Bizony, az átlagosnál erősebb konfigurációra van szükség ahhoz, ha 1080p-ben 60 fps-sel játszanánk.

Velük futhatunk majd össze a Metro Exodusban

Újabb képek érkeztek a 4A Games alkotásáról, melyeken ezúttal a játék fontosabb karaktereit és a veszélyesebb szörnyetegeit ismerhetjük meg. Az eddigiek alapján tényleg elképesztő látványra számíthatunk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Metro Exodus - a fegyverekről bővebben

Legyen szó megbízható revolverekről, összetákolt sörétesekről, vagy könnyen személyre szabható karabélyokról, az orosz metró túlélői tudják, hogy mi kell az önvédelemhez. A Metro Exodus legújabb trailere bemutatja a játék golyószóróit.

A Deep Silver bízik a Metro Exodus sikerében

Sűrű hónapok elé nézünk, rengeteg régen várt játék kerül piacra február-március környékén. A Metro Exodus kiadója azonban nem tart attól, hogy a horrorshooter elveszhet majd a játékok tömegében.

Denuvo védelmet kap a Metro Exodus

A Deep Silver és a 4A Games a mai napon frissítette a játék steames adatlapját, így mostanra már biztosan lehet tudni, hogy a játékot a Denuvo próbálja majd megvédeni a kalózok támadásaitól.

Metro Exodus - íme, a sivatagi pálya

A nemzetközi szaksajtó már kipróbálhatta a 4A Games posztapokaliptikus shooterét - a vélemények eddig rendkívül pozitívak. Nekünk ropogós látnivalók jutottak mára: egy hosszabb gameplay és némi kép az orosz sivatagról.

Így készült a Metro Exodus, első rész

A 4A Games egy három részből álló dokumentumfilmet indított útjára, amely a Metro Exodus fejlesztésének kulisszatitkaiba enged betekintést. Az első epizódot már meg is nézhetik azok, akik a háttérmunkákra is kíváncsiak.

Fagyos képeken a Metro Exodus

Már csak alig egy hónap, és végre befut a Metro Exodus, így a fejlesztésért felelős 4A Games úgy látta jónak, ha újabb képeket tesz közzé a játékról, hátha valakit még nem győztek meg a folyamatosan érkező trailerek.