Metro Exodus PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a harmadik Metro-játék.
Típus:

Metro Exodus - a lehengerlő látvány már garantált

Ha valaki még mindig nem győződött meg arról, hogy a Metro Exodus grafika szempontjából tényleg egy mestermű lesz, annak itt az újabb videó. Ha februárban szépet akarsz látni, metróra kell szállni.

GC 2018: Lehengerlő gameplay a Metro Exodusból

Az IGN jóvoltából eddig soha nem látott felvételeket láthatunk a Metro Exodusról. Távol hagyjuk az Aurora vonat biztonságos vagonjait, és a vadonban kirándulunk egyet mutánsok és banditák között. Még éjszaka is!

GC 2018: Metro Exodus - távol a metró békés zajától

Sötétséggel, iszonyattal és mindenféle szörnnyel teli előzetes érkezett a Metro Exodushoz az NVIDIA gamescomos prezentációja során. Artyom nem várt erdei túrába csöppen, ahol csak a számszeríjában és a vak szerencsében bízhat.

Metro Exodus - bemutatkozott az Aurora Edition

A 4A Games lerántotta a leplet a Metro Exodus különböző kiadásairól, közülük is kiemelve a limitált példányszámban értékesített Aurora Editiont, ami a játékban is fontos szerepet játszó vonatról kapta a nevét.

E3 2018: Metro Exodus - radioaktív kalandozás

Ugyan csak jövőre mutatkozik be a Metro-sorozat következő felvonása, a 4A Games idén nemcsak egy hangulatfokozót vitt magával Los Angelesbe, hanem egy kipróbálható változatot is, amit a hajtás után Ti is bevizsgálhattok.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Februárban jön a Metro Exodus

A Microsoft konferenciáján napra pontos megjelenési dátumot kapott a 4A Games posztapokaliptikus shootere. A Metro Exodusra csak jövő februárban csaphatunk le, de cserébe piszok jól néz ki a gőzmozdonnyal bejárható orosz tájkép.

Csak 2019-ben jelenik meg a Metro Exodus

A THQ Nordic legfrissebb pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a 4A Games posztapokaliptikus játéka mégsem jelenik meg idén ősszel. A vállalat a pontos okokat nem ismertette, vélhetően extra munka vár a fejlesztőkre.