Metro Exodus PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a harmadik Metro-játék.
Típus:

Metro Exodus - kivonulás Moszkvából

Artyom megszállottsága már-már kórossá vált. Hősünk abban hisz, hogy van még értelmes élet a moszkvai metróalagutakon kívül, nap mint nap rádiójelek után kutat a felszínen. Aztán egy nap minden a feje tetejére áll. Bizony, vannak még túlélők.

Metro Exodus - íme, a fegyverarzenál

A Deep Silver és a 4A Games által közzétett vadonatúj előzetesen Artyom szörnyirtó eszközeit csodálhatjuk meg. Lesz köztük néhány régi ismerős, de azért az újdonságokból sincs hiány.

Megkapta utolsó fejlesztői videóját a Metro Exodus

A Deep Silver és a 4A Games bemutatta a The Making of Metro Exodus háromrészes dokumentumfilm-sorozat utolsó részét, melyen az elmúlt öt év fejlesztési folyamataiba kapunk egy részletesebb betekintést.

Metro Exodus - Artyom rémálma

Csupán egy hetet kell még kivárni a Metro Exodus premierjéig, szerencsére a 4A Games addig is folyamatosan adagolja a látnivalókat. Ezúttal egy filmes előzetest kaptunk, melyből kiderül, mitől tart leginkább főhősünk.

Metro Exodus - nem maradnak magukra a PC-sek

A Metro Exodus kiadója igyekezett megnyugtatni a kedélyeket. Megerősítették, hogy a franchise jövőjét illetően a PC-játékosok lesznek a középpontban, az átállás pedig az Epic platformjára szimplán stratégiai döntés volt a részükről.

Metro - ha bojkott lesz, nem lesz PC-s folytatás

A Metro-könyvek írója, Dimitry Glukhovsky után a Metro Exodus egyik fejlesztője is kifejtette véleményét a játék PC-s változatának Epic Store-ba költözése kapcsán kialakult vitát illetően. Persze nyilván nem ő, hanem majd a kiadó dönt a jövőről.

Listán az RTX- és DLSS-játékok

Az Nvidia legutóbbi dobása a valós idejű sugárkövetés és a gépi tanulásra épülő DLSS vonalsimítási metódus, melyek ugyan technológiailag érdekes újítások, ám rengeteg energiát igényelnek a fejlesztőktől, így egyelőre ritkán fordulnak elő.

Íme, a Metro Exodus világa

Az utóbbi napokban meglehetősen erős érzelmeket váltott ki a Metro Exodus időleges Epic Games Store-exkluzivitása, ám a kiadó reményei szerint az egész játékot összefoglaló vadonatúj trailer képes mindezt feledtetni a rajongókkal.

Metro Exodus - a regények írója is beszállt a vitába

Komoly port kavart az utóbbi napokban a hír, miszerint a Metro Exodus rendhagyó módon szakít a Steam platformjával, s átpártol az Epic Store-hoz. A Metro-könyvek írója, Dimitry Glukhovsky is kifejezte nemtetszését az ügy kapcsán.

Metro Exodus - középpontban a pisztolyok

Nem is sejtenénk, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy mezei Revolverből. Legyen szó akár egy négyszeres nagyítású távcsővel felszerelt puskáról vagy egy lézercélzós géppisztolyról, a Metróban határtalanok a lehetőségeink.