Metro Exodus PC, PS4, XBOXONE

Elkészült a harmadik Metro-játék.
Típus:

Velük futhatunk majd össze a Metro Exodusban

Újabb képek érkeztek a 4A Games alkotásáról, melyeken ezúttal a játék fontosabb karaktereit és a veszélyesebb szörnyetegeit ismerhetjük meg. Az eddigiek alapján tényleg elképesztő látványra számíthatunk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

Metro Exodus - a fegyverekről bővebben

Legyen szó megbízható revolverekről, összetákolt sörétesekről, vagy könnyen személyre szabható karabélyokról, az orosz metró túlélői tudják, hogy mi kell az önvédelemhez. A Metro Exodus legújabb trailere bemutatja a játék golyószóróit.

A Deep Silver bízik a Metro Exodus sikerében

Sűrű hónapok elé nézünk, rengeteg régen várt játék kerül piacra február-március környékén. A Metro Exodus kiadója azonban nem tart attól, hogy a horrorshooter elveszhet majd a játékok tömegében.

Denuvo védelmet kap a Metro Exodus

A Deep Silver és a 4A Games a mai napon frissítette a játék steames adatlapját, így mostanra már biztosan lehet tudni, hogy a játékot a Denuvo próbálja majd megvédeni a kalózok támadásaitól.

Metro Exodus - íme, a sivatagi pálya

A nemzetközi szaksajtó már kipróbálhatta a 4A Games posztapokaliptikus shooterét - a vélemények eddig rendkívül pozitívak. Nekünk ropogós látnivalók jutottak mára: egy hosszabb gameplay és némi kép az orosz sivatagról.

Így készült a Metro Exodus, első rész

A 4A Games egy három részből álló dokumentumfilmet indított útjára, amely a Metro Exodus fejlesztésének kulisszatitkaiba enged betekintést. Az első epizódot már meg is nézhetik azok, akik a háttérmunkákra is kíváncsiak.

Fagyos képeken a Metro Exodus

Már csak alig egy hónap, és végre befut a Metro Exodus, így a fejlesztésért felelős 4A Games úgy látta jónak, ha újabb képeket tesz közzé a játékról, hátha valakit még nem győztek meg a folyamatosan érkező trailerek.

Íme, a Metro Exodus sztorielőzetese

Van élet a Metrón kívül is, még akkor is, ha nem sokkal rózsásabb, mint Moszkva földalatti alagútjaiban. A Metro Exodus legújabb előzetese a februárban érkező shooter történetébe ad betekintést.

Fotómódot kap a Metro Exodus

A 4A Games öt napon át öt bejelentéssel és látnivalóval készül erre a hétre. Az első hír, hogy mindhárom platformon fotómóddal is felvértezik a Metro Exodust, így mindenki elkészítheti saját állóképeit az orosz senkiföldjéről.