The Good Life PC, PS4, SW, XBOXONE

Hidetaka "Swery65" Suehiro új játékában macskaként is nyomozhatunk.

Összejött a pénz a The Good Life-ra

Második nekifutásra csak összejött a pénz Hidetaka “Swery” Suehiro új játékára. A rejtélyes városban megannyi titok vár leleplezésre, a macskává vagy kutyává változó polgárok csak a kezdetet jelentik! Most egy sztoritrailert nézhettek meg.

The Good Life - a kémkedés következményei

Noha Hidetaka “Swery” Suehiro új játéka egyedi koncepcióra épül, tavaly mégsem kapta meg a megérdemelt figyelmet. A The Good Life most újra bizonyíthat, a kickstarteres gyűjtés hajrájában egy új gameplay videót kaptunk róla.

Mozgásban a The Good Life

Már nagyban zajlik a The Good Life Kickstarter-kampánya, a fejlesztők pedig minden erejükkel azon vannak, hogy ezúttal sikerrel záruljon a gyűjtés. Most például egy rövid videóval hangolnak minket.

Kickstarteren Swery új játéka, a The Good Life

Miután a tavalyi Fig-kampány csúnyán elhasalt, Hidetake “Swery” Suehiro nem mondott le új játékáról. A The Good Life ezúttal a Kickstarteren próbál szerencsét - szerényebb célokkal és több látnivalóval.

Ezúttal a Kickstarteren próbálkozik Swery új játéka

A Deadly Premonition atyja, Hidetaka “Swery” Suehiro a Figen próbálkozott először a The Good Life-fal, a játék azonban csúnyán elhasalt az első crowdfunding kampányon. Március végén rajtol a második felvonás.

Nem jött össze a pénz Swery65 új játékára

Hidetaka “Swery” Suehiro egy nyílt levélben sajnálkozott amiatt, hogy a The Good Life Fig-kampánya sikertelenül zárult. A csapat ennek ellenére nem mond le a macskás RPG-ről, az év végén a Kickstarteren próbálkoznak.

GC 2017: Belenézhetünk a The Good Life-ba

Megérkezett Hidetaka “Swery65” Suehiro új játékának első előzetese. A The Good Life-ban egy látszólag ártalmatlan kisvárosba látogatunk, ám hamar kiderül, hogy a lakók éjjelente macskává változnak.

The Good Life - a Deadly Premonition készítőjétől

Bemutatkozott Hidetaka "Swery65" Suehiro új játéka, a The Good Life. A Deadly Premonition és a D4 atyja ezúttal egy színes és bájos szerepjátékot készít, amelyben macskaként is érvényesülhetünk.