The Good Life - a kémkedés következményei

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 17.
  • Videó
Link másolása
Noha Hidetaka “Swery” Suehiro új játéka egyedi koncepcióra épül, tavaly mégsem kapta meg a megérdemelt figyelmet. A The Good Life most újra bizonyíthat, a kickstarteres gyűjtés hajrájában egy új gameplay videót kaptunk róla.

Csúnyán elhasalt a The Good Life tavalyi Fig-kampánya, de szerencsére Hidetaka “Swery” Suehiro hitt annyira az új projektjében, hogy átgondolt célokkal vágjon neki a kickstarteres gyűjtésnek. A gameplay bemutatók alapján az Animal Crossing és a Beyond Good & Evil sajátos keverékének tűnik a játék.

Hősnőnk, Naomi egy pénzügyi gondokkal küzdő New York-i fotós, aki egy békés angol faluba utazik, és megdöbbenve tapasztalja, hogy a polgárok éjszakánként kutyává vagy macskává alakulnak. A lány számos mellékküldetést old meg, és önkéntelenül is beleavatkozik a lakók mindennapi életébe.

Például az egyik asszony azt gyanítja, hogy miniszter férje alkoholista, ezért arra kéri Naomit, hogy fényképezze le ivás közben a férfit. A pénz jól jön számára, de így biztosan megromlik a kapcsolata a befolyásos miniszterrel. Cselekedeteink tehát kihatnak a városiak életére és a történet alakulására. A fenti videó a kémkedés következményeit mutatja be.

A The Good Life-ra jelenleg 287 ezer dollár gyűlt össze a kért 635 ezer zöldhasúból. Még 17 nap van hátra a gyűjtésből, szóval drukkoljunk Swery csapatának! Ha sikerrel járnak, az anyag 2019 novemberében érkezhet PC-re és PS4-re.

1.
1.
Kraudo
Én nem akarom elhinni, hogy ezt komolyan gondolják..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...