Kirby: Battle Royale 3DS

Tíz Kirby csaphat össze egymással.
1651077540

Ma ünnepli a harmincadik születésnapját a Kirby-sorozat

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg Japánban a Kirby’s Dream Land. A rózsaszín gömböc sorozata azóta is rendszeres visszatérője a Nintendo játékkínálatának, a legutóbbi rész néhány héttel ezelőtt jelent meg.
1643032853

Lebukott a következő Kirby-játék?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a márciusban megjelenő Kirby and the Forgotten Land lesz a széria egyetlen új epizódja, a Nintendo Dream japán magazin ugyanis leleplezhette az idén harmincadik születésnapját ünneplő sorozat másik új játékát is.
1509807606

Megjelent a Kirby: Battle Royale

Már a boltokban van a 3DS legfrissebb sikervárományosa, a Kirby: Battle Royale. Az ellenfelek erejét elszipkázó gömböc új kalandja számos játékmódot és képességet kínál - a launch trailer szépen be is mutatja ezeket.
1509519600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jó hírünk van: ha ezt olvassátok, túléltétek a kiadók októberi szőnyegbombázását, mehettek tovább novemberre! A hónapban már kevesebb megjelenéssel számolhatunk, de azért bőven akad nagyágyú közöttük.
1505383206

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.