God Eater 3 PC, PS4

Visszatért a God Eater-sorozat.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Így a nyár közepén talán nem annyira meglepő, hogy nem leszünk eleresztve látványos megjelenésekkel, ezúttal inkább az ínyenceknek tudunk érdekességekkel szolgálni. Lássuk a heti listánkat!

Júniusban Switchre költözik a God Eater 3

A Bandai Namco hallgatott a rajongók kívánságára, tényleg megjelenik Nintendo Switchre a God Eater 3. A premier sincs messze, június közepén csaphatunk le a bónuszkosztümökkel felvértezett, hordozható változatra.

God Eater 3 teszt

Az emberiséget a kihalás veszélyezteti, miután a világot ellepték az Aragamik - génmanipulált szörnyek, melyeket csupán az éhség vezérel. A God Eaterek harmadjára is szembe szállnak ezekkel a monstrumokkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.

Ezt kell tudnod a God Eater 3-ról

A Kingdom Hearts III után a God Eater 3-hoz érkezett egy videó, amely a játék főbb jellegzetességeit taglalja. A kedvcsináló kimondottan azoknak szól, akik csak most ismerkednek a Bandai Namco akciójátékával.

Így fest a God Eater 3 többjátékos módja

A God Eater 3 online világa is csak úgy hemzseg a vérszomjas Aragamiktól. Ideje hát testre szabni kedvenc karakterünket, majd néhány barátunkkal karöltve nekivágni a komoly kihívást nyújtó Assault módnak.

God Eater 3 - középpontban a sztori

A Bandai Namco európai részlege egy újabb trailerrel örvendeztette meg a fanokat, melynek középpontjában a történet áll, méghozzá főhősünk és ellensége, a rettenetes Aragami közti csatáról az elhagyatott posztapokaliptikus világban.

Februárban jelenik meg a God Eater 3

A Bandai Namco végre hivatalosan is megerősítette, hogy a God Eater harmadik közvetlen felvonása a következő esztendő elején, februárban jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re is.

Nyolcfős kooperatív mód is lesz a God Eater 3-ban

A Bandai Namco emeli tétet, és a megszokott négyfős co-op játékosszámot megduplázza a God Eater folytatásában. Személtetésképpen bele is nézhetünk a harmadik rész Assault Mission módjába.

TGS 2018: Mozgásban a God Eater 3

Több japán magazin is kipróbálhatta a God Eater 3 TGS-en kiállított demóját, ennek örömére most belenézhetünk a Földet megszálló idegenek elleni csatákba. Az Istenfalók nem ismernek kegyelmet!