World War Z (2019) PC, PS4, XBOXONE

Kooperatív játék a World War Z alapján.
Típus:

Hömpölygő zombihordák a World War Z új képein

Egy rakás vadiúj screenshot érkezett a World War Z játékadaptációjáról, melyben az éhes zombihordák mindennaposnak számítanak. Nemcsak lőni kell, hanem komoly taktikázásra is szükség van, hogy ne kerüljünk a tömeg útjába.

GC 2018: Jövőre jön a World War Z

Egymás sarkát tapossák napjainkban a különféle zombis játékok, a World War Z játékadaptációja a kooperatív címek között próbál meg helytállni. A legújabb előzetes magát a zombihordát mutatja be.

E3 2018: World War Z - zombihordák a metróban

A Twitch E3-as közvetítésében előkerült a Saber Interactive World War Z-adaptációja. A kooperatív lövöldében a New York-i metróba menekülnek hőseink, ám az állomást elárasztották a fertőzöttek agresszív hordái.

Így néz ki most a World War Z játékadaptációja

A tavalyi The Game Awardson mutatkozott be a Paramount és a a Saber Interactive közös projektje, a World War Z. Hasonlóan a mozifilmhez, a játékban is a világ számos pontján kell rendet raknunk a zombihordák között.

TGA 2017: Játék készül a World War Z alapján

Játékot készít a World War Z alapján a Saber Interactive. A kooperatív módra kihegyezett lövöldében a világ számos pontján vállalhatunk majd küldetéseket - a cél az, hogy túléljük az élőhalottak hordáját.