World War Z (2019) PC, PS4, XBOXONE

Kooperatív játék a World War Z alapján.
1614625200

Íme, a PlayStation Now márciusi kínálata

A minap leleplezte a Sony, hogy idén márciusban melyik négy játékkal bővíti a PlayStation Now szolgáltatását. Igencsak változatos hónap vár az előfizetőkre: többek között kipróbálhatják a vadászgép-pilóták életét és a zombiapokalipszist is.
1599066000

Új címek érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába

A Microsoft menetrendszerűen tette közzé, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass PC-s és konzolos előfizetői a hónap első felében. Emellett az aktuális távozók névsora is ismertté vált.
1588683600

World War Z - launch traileren a GOTY Edition

A név kicsit becsapós, hiszen sehol nem jelölték az év játéka díjára a World War Z-t, de a tényen nem változtat, hogy érkezik a játék idáig legteljesebb kiadása. A skinek és fegyverek mellett új pályák is várják a zombiirtókat.
1586963280

Nintendo Switchre látogat a World War Z

A World War Z óriási siker volt a Saber Interactive számára, ezek után nem meglepő, hogy készül hozzá a Nintendo Switch-változat, és érkezik a minden jóval megtömött Game of the Year Edition is.
1585245600

Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.
1584626400

World War Z - jövő héten indul a crossplay

A végéhez közelít a World War Z második szezonja, de még így is érkeznek olyan újdonságok, amelyekre sok játékos már a megjelenés óta vár. Ilyen például a platformok közti közös játék funkciója is.
1582128000

A THQ Nordic anyacége megvette a Sabert

A Saber Interactive az utóbbi években a Nintendo Switchre készült portjaival volt jelen a piacon, de a THQ Nordic anyacégének figyelmét az önállóan készített World War Z sikere keltette fel.
1576688400

Hordamóddal bővült a World War Z

A játékosok közkívánatára végre megérkezett a Horde Mode Z, a World War Z saját hordamódja, amely végtelen kihívást állít a legmerészebb túlélők elé. Egy új típusú zombi is érkezett a Bomber személyében.
1572372000

Égetően friss újdonságok a World War Z-ben

Kill it with Fire címen megkapta a második hatalmas frissítését a World War Z, melyben nem csak a kevés pálya okozta kellemetlenségeket orvosolják, de még egy lángszórót is kapunk, amivel odapörkölhetünk a zombiknak.
1572004800

Komoly sikereket ért el a Focus Home Interactive

Mind a GreedFall, mind pedig az A Plague Tale: Innocence remekül kapta el a rajtot, így nem csoda, hogy a kiadó is kiemelkedően jól teljesített az elmúlt félév során, és 80 százalékkal múlta felül az előző évi eredményeit.