Total War: Three Kingdoms PC

A Total War-sorozat legújabb történelmi darabja, amely az ősi Kínában játszódik.
1560960000

Amerikai toplista: továbbra is élen a Mortal Kombat

Nem sikerült túl rózsásan az amerikai játékpiac májusa, az NPD Group szerint az új megjelenések 1998 óta nem teljesítettek olyan rosszul a kasszáknál, mint most. Ezek után nem meglepő, hogy egy áprilisi játék vezeti a toplistát.
1560339563

Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.
1558984680

Total War: Three Kingdoms teszt

A Total War legújabb része, a Three Kingdoms újra történelmi vizekre evez. Ezúttal a Távol-Keletre látogatunk el, a mai Kína területére, hogy a Három Királyság háborújában szerezzük meg a káoszba süllyedő birodalom trónját.
1558800000

Rekordokat döntöget a Total War: Three Kingdoms

A játék alig két nappal a megjelenése után a Total War-franchise legsikeresebb epizódjává vált. Az elődökhöz képest 30 százalékkal több játékost ért el a másodikra napra, és úgy fest, hogy a lelkesedés nem lankad.
1558357200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!
1558087255

Total War: Three Kingdoms - a barátság hatalma

A jövő héten jelenik meg a Creative Assembly valós idejű stratégiája, ám addig a launch trailert ajánljuk megtekintésre. Érdekes, hogy az utolsó előzetes nem a vérre menő csatákra, hanem a barátságra hívja fel a figyelmünket.
1557590402

Total War: Three Kingdoms - ilyen a multis kampány

Kétség nem férhet hozzá, hogy az ősi Kínában játszódó Total War: Three Kingdoms többjátékos módban tartogat igazi meglepetéseket. Most az egyik ilyen kampányba nézhetünk bele hosszabban.
1556884818

Total War: Three Kingdoms - a kampány közepe

A Creative Assembly most megmutatta, milyen egy igazán kiterjedt ütközet az ősi Kínában játszódó RTS-ben. A kampány közepén már nincs helye spórolásnak, most a 103. körbe nézhetünk bele a legújabb kedvcsinálóban.
1556460010

Total War: Three Kingdoms - egyetlen trónért

Tizenkét hadvezér harcol egyetlen trónért a Creative Assembly ősi Kínában játszódó RTS-ében. A fejlesztők most egy olyan olyan előzetessel rukkoltak elő, amelyben az összes frakció vezetője bemutatkozik.
1551783608

Már készül az új Total War Saga

A Creative Assembly legújabb közleményéből kiderült, hogy az új Total War Saga már úton van. A szófiai brigád dolgozik a történelmi témájú folytatáson, bár más projektekkel is foglalkoznak közben.