Assetto Corsa Competizione PC

A Blancpain GT-sorozat hivatalos videojátéka.
Típus:

GC 2021: Next-genesedik az Assetto Corsa

Jövő februárban az új generációs konzolokon is elérhetővé válik az Assetto Corsa Competizione, ezt a Gamescom apropóján jelentették be a készítők. Az előző generációs gépek tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek majd.

Brit toplista: ismét élen a The Last of Us: Part II

Több érdekességet is hozott magával a legújabb brit játékeladási toplista, az élen azonban még mindig a The Last of Us folytatása tanyázik, hiába estek vissza jelentősen az eladásai a nyitóhéthez képest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!

Konzolokra tart az Assetto Corsa Competizione

Örülhetnek a keményvonalas versenyszimulátorok konzolos rajongói, nyáron ugyanis PlayStation 4-re és Xbox One-ra költözik az Assetto Corsa Competizione. A bejelentést egy hangulatos trailer fejelte meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Érkezik a végleges Assetto Corsa Competizione

A Kunos Simulazioni bejelentette, hogy Blancpain GT-sorozat hivatalos játéka, az Assetto Corsa Competizione május végén kilép a korai hozzáférésű státuszból. A közösség visszajelzései alapján született meg a végeredmény.

Befutott az Assetto Corsa Competizione

Elstartolt az Assetto Corsa Competizione korai hozzáférésű változata a Steamen. A játék - hasonlóan elődjéhez - mély szimulációt és beállítási lehetőségekkel kecsegtet. Az Unreal Engine 4-nek hála a látvány is fejlődött.

Assetto Corsa Competizione - ősszel jön a rajt

A Kunos Simulazioni versenyjátékának legújabb epizódja még idén ősszel elérhető lesz PC-n. Kezdetben ugyan rendkívül korlátozottak leszünk pályák és járművek terén, idővel azonban rengeteg frissítésre számíthatunk.

E3 2018: Először mozog az új Assetto Corsa

A Kunos Simulazioni az E3-ig várt az Assetto Corsa Competizione első gameplay felvételének bemutatásával. A szimulátor a Blancpain GT hivatalos játékadaptációja lesz, napszak-váltakozással és kemény realizmussal.

Friss képeken az Assetto Corsa Competizione

Hamarosan újabb fejezettel bővül az olasz Kunos Simulazioni szimulátorsorozata. Az Assetto Corsa Competizione a Blancpain GT-széria hivatalos játékadaptációja lesz. Megérkeztek az első látványos screenshotok.