The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.
Típus:

E3 2018: The Division 2 - bővített gameplay érkezett

A Ubisoft megígérte, hogy a konferenciája után egy livestream keretében hosszabban is betekintést nyerhetünk a The Division 2 játékmenetébe. A 10 perces videó a négyfős kooperatív módot mutatja be.

E3 2018: The Division 2 - a harc elérte Washingtont

Ahogy azt vártuk, a The Divison 2 filmes előzetessel tette le a névjegyét a Ubisoft konferenciáján. A fertőzés már a fővárost, Washington D.C.-t is elérte, életképeket láthatunk a karanténzónán belül. A gameplayt sem kell nélkülöznünk.

E3 2018: Nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

A The Division 2-re gerjedsz, vagy az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creedre? Belenéznél már a Beyond Good & Evil 2-be? Akkor jó hírünk van: a Ubisoft expós fejtágítása este 10-kor kezdetét veszi. Itt lehet nézni.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Márciusban érkezik a The Division 2

Befutottak az első konkrét látnivalók a The Divison 2-ről. A Massive Entertainment öt Ubisoft-csapattal közösen készíti el a folytatást, amely Washingtonban játszódik a járvány kitörése után. Szebb, nagyobb és jobb.

E3 2018: Washingtonba visz minket a The Division 2

Ugyan a Ubisoft E3-as előadásáig egészen hétfő este 10-ig várnunk kell, az információk azonban akarva-akaratlanul, de folyamatosan szállingóznak a francia kiadó játékairól. A The Division 2 részleteit például egy óriásplakát buktatta le.

E3 2018: Ezekkel a játékokkal készül a Ubisoft

A francia kiadó is hangolódik a hamarosan elrajtoló E3-ra, így egy friss videóban nemcsak felidézik, mi történt a tavalyi expón, de azt is előrevetítik, milyen játékokkal fognak foglalkozni majd a saját konferenciájukon.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

Rendezőt kapott a The Division-film

Hiába a kritikusok elégedetlenkedése, Hollywood egy jó darabig nem mond le a videojátékok filmadaptációról. Nagyon lépett előre a The Division-film, úgy tűnik, hozzáértő rendező dirigálhatja a projektet.