The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.
Típus:

The Division 2 - gyorsabban fut DirectX 12-n

A Ubisoft technikai igazgatója, Calle Lejdfors nemrégiben interjút adott, amiben megerősítette, hogy a The Division 2 a DirectX 11 mellett a DirectX 12-t is támogatja PC-n, ráadásul utóbbi API-n még magasabb framerate-t csikarhatunk ki.

The Division 2 - befutott a multis trailer

Hét hónappal a New Yorkra szabadított halálos vírus után még mindig tombol a káosz, és Washington utcáit sem olyan könnyű felszabadítani; Dark Zone-ok, PvP- és PvE-küzdelmek, konfliktusok. Ne izgulj, a Ubisoft segít eligazodni!

Sztoritrailert kapott a The Division 2

Hét hónap telt el azóta, hogy a halálos vírus rászabadult New Yorkra és a világ többi részére. A The Division 2 ezúttal az USA fővárosában, Washingtonban játszódik, ahol egy alvó ügynököt irányítva védjük meg a túlélőket.

Megérkezett a The Division 2 gépigénye

A Ubisoft nem bízta a véletlenre a dolgot: a szokásosnak mondható minimális és ajánlott rendszerkövetelményeken felül azoknak is ajánl konfigurációt, akik nem elégszenek meg a sztenderd 1080p-s felbontással.

Epic Games Store-ra vált a Ubisoft

Kezd élesedni a harc a piacvezető Steam és az újonnan feltörekvő Epic Games Store közt. Az Epicnek a kisebb indie címek elcsalogatásával eddig sem volt komoly gondja, ám a The Division 2 már érzékenyen érintheti a Valve-ot.

The Division 2 - fedezzük fel Washingtont!

A Ubisoft PAX West-livestreamje újabb részletekkel szolgált azoknak, akik az E3 óta lázban égnek a The Division 2 miatt. Ezúttal közelebbről is átnyálazhatjuk Wahington D.C. térképét, valamint kaptunk egy jó adag akciót is.

GC 2018: The Division 2 - Washington bezöldült

Újabb előzetes érkezett a The Division 2-höz, melyben ezúttal az elnéptelenedett Washington D.C. kapta a főszerepet, illetve néhány előrendelői ajándékról is lerántotta a leplet a Ubisoft.

Máris házon belüli rekorder a The Division 2

A Ubisoft a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése apropóján számolt be arról, hogy egy házon belüli rekordot már megdöntött a The Division folytatása, miután a bétatesztre kiemelkedően sokan regisztráltak eddig.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.