Brit toplista: beelőzött a Mario Kart 8 Deluxe

 • Írta: sirdani
 • 2019. augusztus 27.
 • Toplista
Bár a Minecraftból jóval több példány talált gazdára, a számos kiadásnak hála az eredményeit kiszerelésként rögzítik. Így viszont könnyűszerrel vette át a vezetést a Nintendo a Mario Kart 8 Deluxe-szal.

Akárcsak az elmúlt hét során, ismét a Minecraft lenne a toplista éllovasa, ha a platformonként eltérő kiadók miatt nem számolnák külön a különböző kiszerelések eladási eredményeit. Ennek ellenére a Nintendo Switchre szánt verzió még így is megszerezte a lista hatodik pozícióját.

Így viszont a Mario Kart 8 Deluxe szerezte meg a trónt, melyet éppen csak lemaradva a Super Mario Maker 2 követ a harmadik helyen. A lista egyik legérdekesebb eleme a negyedik helyen tanyázó Mortal Kombat 11, mely a múlt héten még csak a 40. pozíciót csípte meg. A látványos javulás egyébként több helyi akciónak, illetve a hamarosan érkező új karaktereknek köszönhető.

Noha a Grand Theft Auto V eladásai 13 százalékkal csökkentek, a teljesítménye még így is bőven elég volt a hetedik helyre. A nyári akcióknak köszönhetően a The Division 2 is újból bekerült a top 10-be, akárcsak a Super Mario Odyssey. A heti lista egyetlen új belépője a Yu Gi Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution, mely a tizedik helyet tudhatta a magáénak.

 1. Mario Kart 8 Deluxe
 2. Super Mario Maker 2
 3. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
 4. Mortal Kombat 11
 5. Super Mario Odyssey
 6. Minecraft (Switch)
 7. Grand Theft Auto V
 8. Red Dead Redemption 2
 9. The Division 2
 10. Yu Gi Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...