Brit toplista: az élen nyitott a Black Ops 4

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 16.
  • Toplista
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az Activisionnek és a Treyarchnak kifizetődik a döntése, és a Black Ops 4 annak ellenére is elképesztően sikeres lesz, hogy ezúttal nincs már benne egyjátékos mód.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Call of Duty: Black Ops 4 a sorozat történetének legerősebb rajtját produkálta, ami valószínűleg remek visszajelzés az Activisionnek és a Treyarchnak, hiszen ez az első olyan Call of Duty-játék, amiben hiába keressük, nem fogjuk megtalálni az egyjátékos kampányt. Ez a rajongókat nem különösebben hatotta meg, így az Egyesült Királyságban is az élen nyitott a battle royale-móddal erősítő shooter.

A dobogó második fokára a múlt héten még éllovas FIFA 19 állhatott fel, mögötte a bronzérmet pedig az Assassin's Creed: Odyssey kaparintotta meg. A másik új belépő, a WWE 2K19 a negyedik helyen kezdett, míg a Forza Horizon 4 már csak az ötödik. Mögötte olyan címeket találunk még, mint a Marvel's Spider-Man, a Shadow of the Tomb Raider vagy a listát heteken át vezető Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

1. Call of Duty: Black Ops 4
2. FIFA 19
3. Assassin's Creed: Odyssey
4. WWE 2K19
5. Forza Horizon 4
6. Marvel's Spider-Man
7. Super Mario Party
8. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
9. Shadow of the Tomb Raider
10. Mario Kart 8 Deluxe

52.
52.
Dave567
#51: Áhhá Biztos fáj az igazság ..
51.
51.
Dave567
#41: kimoderált üzenet
50.
50.
Beniciodeltoro
#48: Ők is azt mantrázzák amit én, mit nyomtál félre ? :)
49.
49.
Beniciodeltoro
#48: :))))))))))))))))))))))
Te kis tapasztalt :)
48.
48.
Shady1717
#46: Félrenyomtam remélem nem okozz ez akkora traumát mint a cod széria :c amúgy sok játékban nincs rombolható környezet. De veled nem lehet vitatkozni , semmi játékbeli tapasztalatod nincs , csak a sablon megy :\
47.
47.
Beniciodeltoro
Gránátvetővel meg gránátokkal gyakorlatozik a csávó és egy karcolás nem esik a környezeten :))))

https://www.youtube.com/watch?v=hQB2k4lMXcI
46.
46.
Beniciodeltoro
#45: Kisbaba ezt mindenkinek ellövöd ? :))
45.
45.
Shady1717
#44: Most akkor szeretnél barátokat , foglaljak mozi jegyet?
44.
44.
Beniciodeltoro
2009-es játék a Killzone 2, már abban volt rombolható környezet, igaz nem lehetett épületeket bontani, de a lövedékek roncsoltak már akkor betont, minden szart szétszaggattak.
10 éves játékról beszélünk, mikor lesz a COD-ban rombolható környezet ???
Szét lősz néhány sörös üveget azt csókolom.
41.
41.
Shady1717
#38: Több új map van benne mint az eddigi codokba és ezekre jött rá még 4 remake , miért sírsz itt 0-24? mi a baj?:c nem szeret senki?:\ gyere menjünk el moziba :c nagyon nagy traumát okozott neked ez a széria xD
40.
40.
Beniciodeltoro
Pakoljanak be 30 best of cod mapot átskinezve és adják 10 rugóért akkor azt mondom még korrekt.
De a grafika még mindig olyan lenne mint ha homokviharban játszanál.
Szóval adják 5 rugóért.
36.
36.
Beniciodeltoro
#35: 2018 van héllo.
A bevételeik csúcsokat döntögetnek, de b*sznak rá.
Csak a tarhálás a lényeg ezeknél.
Új motor, uggyan már, az kiadás.
Inkább élőszereplős reklámokra költenek, hagy raknák fel maguknak.
35.
35.
delphijos
Én egyáltalán nem COD-ozom, de én sem értem ezt a nagy szarozást. Oké, lehet hogy a grafika lehetne jobb, de egy háborús lövöldétől én sem értem ki milyen egetverő újdonságokat vár? Ez van, egy COD vagy FIFA mindig megtalálja a vásárlókat. Amúgy meg biztos vagyok benne, ha meg felforgatnák a játékot , akkor meg az lenne a baj hogy “ez már nem is COD”.
34.
34.
Max3000
29.
29.
Sandic1994
A FIFA 19 is az élen nyitott pár hete, nem kell ebbe sokat belelátni. Vannak bizonyos játékok, amiket csak a nevével el lehet adni. Számomra az sem mond sokat, hogy ez a COD a sorozat legjobban fogyó darabja, egyre jobban nő a videojátékok térhódítása a piacon. Elég csak megnézni a GTA V 100 milliós eladott példányát. A GTA San Andreas elit játéknak számított a maga idejében, viszont ha jól sejtem, meg sem közelítette a 100 milliós eladásokat (főleg nem 5 év alatt).
28.
28.
#25: Így van, nem feledkeztem meg azokról sem, én szívesen elszöszöltem azokkal, próbálkoztam speedrunokkal pár küldetésen, többször is végignyomtam a kampányt, de még így is, a játékkal töltött időm 10 százalékát nem tették ki azok együttvéve, és ezzel én még jóval az átlag fölött vagyok szerintem. Az elsődleges fókusz a játékosok számára továbbra is a hagyományos multi (bár a battle royale most ezt kicsit kibillentheti), és eddig is elsősorban azért fizették a 60 eurót ki. Abból a multiból pedig - tökmindegy hogy ki szerint jó vagy rakat szar a játék, és hogy mennyit változott vagy nem - nem kapsz kevesebbet mint az utóbbi tököm tudja hány rész bármelyikében, akkor sem, ha ott van mellette még 2 másik nagyobb mód, amelyek között idén single épp nincs.
27.
27.
Beniciodeltoro
Pofám leszakad, még új mapokat se képesek csinálni :))))))))))
Ez melyik cod-ba volt benne ?
Tűéles grafika.
Ja nem :))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=9xZEcKx-2GI
26.
26.
kastorhun
#24: Ott van az Ironsight, olyan mint a cod és még ingyenes is.
25.
25.
#20: En nem modokrol beszeltem a multiban, hanem konkretan a jatek egyharmadarol. Mw2-ben ott volt a single es a special ops kuldetesek, mint masik ket harmad.
20.
20.
#13: Ja igen, az MW2 multis módjai meg ezek voltak:

Team Deathmatch
Mercenary Team Deathmatch
Free-for-all
Domination
Ground War
Demolition
Sabotage
Headquarters Pro
Search and Destroy
Capture the Flag
3rd Person Team Tactical
Hardcore Ricochet
Hardcore Team Deathmatch
3rd Person Cage Match
Team Deathmatch Express
Mosh Pit
Hardcore Ricochet

Ebből engem csak a TDM, free-for-all, S&D, Domination, Demolition, Ground War érdekelt, ebből is inkább csak hármat nyomattam anno. Akkor most nyavalyogjak, hogy harmadáron kellett volna hazavinnem a boltból?
19.
19.
Egy biztos, gyerekek, en kussolok, mert amint hazaerek veszem is meg a frissen megjelent warriors orochi 4-et :-) ennyit az ujitasokrol haha
17.
17.
shatterhand
#10: Latni,hogy nem jatszol coddal. Evente ujit minimalisat, igy ha 2-3evente visszanezed minfig nagy a kulonbseg.
Az alap valtozatlan. Minden mas evente frissul.

Szar. A szokasos suket szoveg. Ha szar, nem működik azzal nem jatszik az ember. Ilyen egyszerű.
16.
16.
shatterhand
#12: Codnak uj terep a BF errol irtam.
14.
14.
#13: Tehát leszűrve, egyszerűsítve, kiadtak 3 kisebb játékot (persze egyben), és minden játék 60 euróba kerül, tök mindegy ki mit vesz meg, az egészet veszi, de valójában csak egy szeletét :) Értitek :)
13.
13.
Amúgy érdekesség, hogy míg a Black Ops 3-nál azt mondtam, hogy tolok egy kis kampányt meg multit, zombi nem érdekel, tehát 2/3-a játszható nekem, idén viszont konkrétan 1/3-a kerülne nekem 60 euróba (season pass-t hagyjuk...) és csak multizhatnék. Mert sem a BR mód, sem a zombi nem érdekel. Így nézve elég gáz, hogy ha csak multiznék egy kicsit teljes árat kéne adnom egy módért. Igazából nem jó már ez a modell, csak ha minden érdekel, ami azért valljuk be kb senkinél sem igaz. Van olyan streamer aki csak és kizárólag Blackout-ozik, soha nem fogja elindítani a többit, van aki meg csak multizik vagy zombizik. Jó bizniszt csinál az Acti továbbra is, ez tény, de hogy nagy szar ez az egész az is tény :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...