Super Smash Bros. Ultimate SW

Elkészült a Super Smash Bros. Switch-exkluzív epizódja.

Super Smash Bros. Ultimate - mindenki itt van

Ütős CG-trailerrel rukkolt el a Nintendo a Super Smash Bros. Ultimate közelgő megjelenése kapcsán. A videó tömve van belassított támadásokkal, egymásnak feszülő népszerű karakterekkel - ha csíped a szériát, mosolyra húzódik a szád.

74 karakterrel indít a Super Smash Bros. Ultimate

A Super Smash Bros. atyja, Masahiro Sakurai lerántotta a leplet a decemberben érkező Ultimate végleges karakternévsoráról. Így összesen 74 játszható karakterrel kerül majd boltokba a játék. Megérkezett a sztorimód trailere is.

Super Smash Bros. Ultimate - készüljünk a bunyóra!

A mikulás idén valami igazán különlegessel készül a Switch-tulajoknak. A Super Smash Bros. Ultimate a klasszikus Nintendo-legendákat a legújabb feltörekvő karakterekkel ugrasztja össze. Kezdődjön a buli!

Jön a Super Smash Bros. Ultimate témájú Switch

Még egy hírről érdemes megemlékezni a legutóbbi Nintendo Direct kapcsán, ez pedig egy vadiúj gépcsomag a Super Smash Bros. Ultimate-tel. A Switch dokkolóján például a játszható karaktereket bemutató rajzokat találunk.

Super Smash Bros. Ultimate - új infók és látnivalók

A Nintendo az augusztusi Directet teljesen a Super Smash Bros. Ultimate-nek szentelte. További karaktereket erősített meg a fejlesztő, vadiúj részleteket kaptunk a játékmenetről, és bemutatkozott a limitált kiadás is.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.

E3 2018: A harmadik galériafrissítés

Mára érezhetően kevesebb kép hullott az ölünkbe, de azért a tegnapi Nintendo Direct után csurrant-cseppent valami. Ezúttal a Super Mario Party, a Super Smash Bros. Ultimate és a Soul Calibur VI képei között turkálhatsz többek között.

E3 2018: Super Smash Bros. Ultimate csihipuhi

Tegnap a Nintendo konferenciáján hivatalossá vált, hogy most decemberben csapnak össze a kiotói vállalat ismert arcai. A Super Smash Bros. Ultimate 60 különböző képességű karaktert vonultat majd fel.

E3 2018: Decemberben jön az új Super Smash Bros.

Dátumot és végleges címet kapott a Switchre érkező verekedős játék. A Super Smash Bros. Ultimate december elején veszi be a boltokat. Minden korábbi karakter visszatér, de lesznek új arcok és friss kunsztok is.

E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!