Super Smash Bros. Ultimate SW

Elkészült a Super Smash Bros. Switch-exkluzív epizódja.

Amerikai toplista: élen az új Super Smash Bros.

Megérkezett az amerikai játékpiac decemberére és egész évére vonatkozó NPD-jelentés. Habár éves szinten a Red Dead Redemption II lett a befutó, 2018 utolsó hónapját a Super Smash Bros. Ultimate vitte.

Már Nintendo-játékokat is árul a Humble

Egyelőre sajnos csak az Egyesült Államokban él a dolog, de úgy tűnik, hogy hamarosan a Humble Store-on keresztül is beszerezhetjük majd a legnagyszerűbb Nintendo Switch- és 3DS-játékokat.

Super Smash Bros. Ultimate - az utolsó karakterek

Úgy tűnik, idő előtt kiszivárgott a Super Smash Bros. Ultimate utolsó öt játszható hőse, akiket a Fighter’s Pass DLC-vel kaphatnak meg a rajongók. Ha félsz a spoilerektől, még véletlenül se kattints tovább!

Nagyot futottak a Switch-játékok az Amazonon

Megérkeztek a 2018-as adatok az Amazon legtöbbet eladott videojátékairól, ahol a top 10-es listán hat helyet a Nintendo-exkluzív játékok vittek el, négyet pedig a PlayStation 4. A Microsoft ezúttal kimaradt a buliból.

Super Smash Bros. Ultimate teszt

A Nintendo verekedős játéka mindig is kilógott a sorból, hiszen sorozatokon átívelő karakterfelhozatala sehol másutt nem átélhető összecsapásokat eredményez. Első blikkre kaotikus csihipuhi az egész, ám a lényeg a részletekben rejlik.

Guinness-rekordot döntött Mario szinkronhangja

Charles Martinet hangját már 1990 óta hallhatjuk minden olyan játékban, ahol Mario is felüti a fejét. Az amerikai szinkronszínész összesen 100 alkalommal játszotta el az ikonikus Nintendo-karaktert, ezzel pedig bekerült a rekordok könyvébe is.

Brit toplista: hatalmasat rajtolt az új Smash Bros.

Pénteken került boltokba a Super Smash Bros. Ultimate, és a várakozásoknak megfelelően remekül startolt: nemcsak a Switch legjobb nyitányát hozta össze, de a sorozaton belül is rekorder.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Már most rekorder az új Super Smash Bros.

Alig ünnepelhette ki magát a Nintendo a Pokémon: Let's Go-játékok sikere miatt, újabb jó hírnek örülhettek a kiotóiak: a Super Smash Bros. Ultimate máris rekorder, a cég szerint rendkívül biztatóak a cím előrendelési számai.

Videón a Super Smash Bros. Ultimate lényege

Két hét múlva csaphatunk le a Nintendo össznépi bunyós játékára. A Super Smash Bros. Ultimate új trailere szépen számba veszi a főbb jellegzetességeket, szó lesz a karakterekről, a pályákról és a power-upokról.