Layers of Fear 2 PC, PS4, XBOXONE

A Layers of Fear és az Observer alkotóinak új projektje.

Közel negyedóra a Layers of Fear folytatásával

Sokat még nem lehet tudni a tavaly ősszel bemutatott folytatásról, az viszont már biztos, hogy a játék főhőse egy tengeri hajón ragadt színész Hollywood fénykorából, így a korhű némafilmes időkből nagyok sokat emel át a játék.

Layers of Fear 2 - trailer és fejlesztői napló érkezett

Egy friss, hátborzongató trailerrel és a fejlesztőinapló-sorozatának első epizódjával jelentkezett a Bloober Team. Utóbbiban a fejlesztők mesélnek a helyszínről, a történetről és arról, hogy mi inspirálta a folytatást.

Lelepleződött a Layers of Fear 2

Szépen megetetett minket a Bloober Team. Március óta tudjuk, hogy a csapat a némafilmek hangulatát idéző Project Méliès-n dolgozik, amely igazából a Layers of Fear folytatása lesz. Csekkold bemutatkozó trailert!

Project Méliès - készülj a (némafilmes) rettegésre!

A Bloober Team még mindig szűkszavú a vadonatúj horrorjátékával kapcsolatban, azonban az új, ám meglehetősen rövidke teaser videó azért pár részletről lerántotta leplet. A játéknak szoros kötődése lesz a mozi hajnalához.

Project Méliès - a Layers of Fear készítőinek új címe

A Bloober Team bejelentette új játékát, a Project Mélièst, amit a Gun Media fog kiadni. A Layers of Fear és az Observer készítője marad a kaptafánál, ezúttal is egy horrorjátékot kapunk a pénzünkért. Az első teaser még nem túl informatív.