Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

  • Írta: szlav
  • 2018. december 18.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.

Kétségtelen, hogy a Telltale Games bezárása után rengeteg tehetséges videojáték-fejlesztő maradt fix állás nélkül, azt azonban jó látni, hogy az ipar örömmel karolja fel a legtöbbjüket. Már azt is tudhatjuk, hogy mi történt a stúdió vezető írójával, Mary Kenney ugyanis Twitteren jelentette be, hogy az Insomniac Games csapatában kezdi az újévet. Mivel a Spider-Man már megkapta az utolsó DLC-jét, ezért egészen valószínű, hogy egy teljesen új, be nem jelentett projekten fog dolgozni az írónő.

Kenney egyébként mindössze 16 hónapot dolgozott a Telltale Games csapatában, ez alatt az idő alatt azonban mégis vezető írói pozíciót ért el. Először a Batman-széria második szezonján, vagyis a The Enemy Within történetén dolgozott, később pedig ő vezette a The Walking Dead: The Final Season írói csapatát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...