Final Fantasy VII Remake PS4, PS5

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része napjainkhoz méltó grafikával és játékmenettel.
1586761200

Brit toplista: kapós a Final Fantasy VII Remake

Az Egyesült Királyságban továbbra is nőnek a dobozos játékeladások. A múlt héten a Final Fantasy VII remake-je tört az élre (minden szállítási gubanc ellenére), és a Nintendo játékai is kilőttek, miután a Switch egy időre újra kapható lett.
1586530800

Final Fantasy VII Remake - jövőre jöhet a PC-port?

A Final Fantasy VII Remake legújabb előzetese gyakorlatilag megerősítette a PC-s kiadás létezését. Jól tudjuk, hogy egy évig PlayStation 4-exkluzivitást élvez a játék, később azonban Cloud legendás kalandja ellátogathat a számítógépre is.
1586152800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét laposabbnak ígérkezik a játékmegjelenések szempontjából, de ez talán nem is baj, így legalább minden időnket a Final Fantasy VII felújított változatának szentelhetjük!
1586088000

Már most előtölthető a Final Fantasy VII Remake

Az eredeti tervekhez képest napokkal hamarabb, már a hétvégén előtölthetővé vált a Final Fantasy VII Remake. Habár a Square Enix nem tervezi előrehozni a digitális premiert, így szeretné biztosítani, hogy mindenkinek jusson ideje a letöltésre.
1585924200

Final Fantasy VII Remake - íme, az utolsó előzetes

Míg a Capcom egy félperces szösszenettel tudta le a Resident Evil 3 launch trailerét, a Square Enix épp az ellenkezőjét tette ennek: több mint négy percig pörög a Final Fantasy VII Remake utolsó előzetese.
1585570140

Frissítve: Van, aki már játszik a Final Fantasy VII-tel

És itt most nem a demóváltozatra gondolunk. Ironikus, hogy miközben a Square Enix azon aggódik, hogy nem mindenhol kerülhet időben boltokba a felújított Final Fantasy VII, néhány (?) dobozos példány már most eljutott a játékosokhoz.
1584637200

Final Fantasy VII Remake - friss TV spotok érkeztek

Nem kell már túl sokat várnunk a Final Fantasy VII Remake megjelenésére, sőt a legtöbb érdeklődő már ki is próbálhatta azt a demó keretein belül. A nagy várakozás közepette mégis érdemes lehet ránéznünk a játék japán tévéreklámjaira.
1583240400

Befejeződtek a Final Fantasy VII Remake munkálatai

Újabb jó hír a tegnap kiadott demó mellé: véget ért a Final Fantasy VII Remake fejlesztése, így már csak a lemezek sorozatgyártása van hátra, mielőtt boltokba kerülne a játék - nem lesz több csúszás.
1583143200

Játszható a Final Fantasy VII Remake demója

A Final Fantasy-sorozat rajongóinak már csak áprilisig kell várnia, hogy megjelenjen a hetedik rész remake-je, azonban addig is van mit csinálniuk. Mától elérhető a játék demója, amely a teljes első küldetést tartalmazza.
1582203600

Lemondta a Sony a PAX Eastet a koronavírus miatt

Az utolsó pillanatban jelentette be a Sony, hogy a terveivel ellentétben mégsem vesz részt a jövő heti PAX Easten. A hír duplán fájdalmas, hiszen itt próbálhatta volna ki először a nagyközönség a The Last of Us folytatását.