Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry PC

Folytatódik minden idők legdögösebb szívtiprójának kalandja.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ugyan javában tombol az E3, azért nem érdemes megfeledkezni a héten rajtoló játékokról sem, ugyanis több izgalmas címmel is összefuthatunk majd a napokban. Többek közt például elrajtol a Forza Horizon 4 legós kiegészítője is.

Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry teszt

Larry Laffer, a világ leglúzerebb nőcsábásza, felébredt hosszú álmából és 2018-ban kötött ki. A szerelem persze itt is rátalál (vagy ő a szerelemre), ám hiába ragaszkodik mereven a régi randitrükkökhöz, a világ megváltozott körülötte.

Befutott az új Leisure Suit Larry

Egy ismeretlen fejlesztő, a CrazyBunch jóvoltából - Al Lowe nélkül - 22 év után visszatért az esetlen nőcsábász, persze a klasszikus, kézzel rajzolt kalandjáték-vonalon. A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry már elérhető a Steamen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

Akció közben az új Leisure Suit Larry

A megjelenéshez közeledve újabb játékmeneti előzetes érkezett a csajozós kalandjáték legújabb epizódjához. A főszereplő, Larry ezúttal nemcsak perverz beszólásaival, hanem korunk randiappjaival veti magát áldozataira.

Itt az új Leisure Suit Larry gameplay trailere

Idén feltámad a valaha szebb napokat látott csajozós kalandjáték-sorozat a német CrazyBunch jóvoltából. A Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry első gameplay trailere mellett már napra pontos dátumunk is van.

Folytatódik a Leisure Suit Larry

Egy német stúdió, a CrazyBunch hivatalosan is megerősítette, hogy visszatér imádott nőcsábászunk, aki az időben nagyot ugorva, a 21. században, vagyis napjainkban igyekszik kidumálni a csajokat a bugyijukból.