Battletoads (2019) PC, XBOXONE

Könyörögtünk érte, hát megkaptuk!
Típus:

Dátumot kapott a Battletoads

Vége a várakozásnak, augusztusban végre visszatérnek a bunyós békák! A Rare klasszikus beat 'em upja teljesen új köntösben éled újra, de a pofonok pont akkorát csattannak, mint régen. Csekkoljátok le a legújabb előzetest!

GC 2019: Nézzünk bele az új Battletoadsba!

A Microsoft sokáig viccet csinált belőle, később azonban beadta a derekát, és úgy döntött, hogy tényleg feltámasztja a Rare huszonnyolc éves klasszikusát. Most nyolc percen keresztül csodálhatjuk, milyen az új Battletoads.

E3 2019: Ismét visszatért a Battletoads

A tavalyi beharangozó után várható volt, hogy ismét megmutatja magát a Battletoads. Az 1991-es beat 'em up-klasszikus újragondolása sok új játékelemmel, köztük háromfős helyi kooperatív móddal érkezik.

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Nem vicc, visszatér a Battletoads

Az utóbbi években lényegében mémmé vált, hogy mikor jelentheti be a Microsoft a Battletoads feltámasztását, erre tessék, megkaptuk: a mai bejelentés szerint jövőre visszatér a sorozat.