Jump Force PC, PS4, XBOXONE

Narutótól a Dragon Ballig, számos ismerős frencsájz karakterei csapnak össze a Jump Force-ban.
1550394023

Van még mit javítani a Jump Force-on

A héten jelent meg a Bandai Namco mangaszériákon átívelő bunyós crossoverje, de az első tapasztalatok alapján kell még finomítani rajta. Az első patch telepítése után végre átugorhatjuk az átvezetőket és a töltési időkön is finomítanak.
1549906225

Jump Force - itt a gépigény és a launch trailer

Pénteken jelenik meg a Bandai Namco ismert manga- és animeszereplőket egymásnak eresztő bunyós játéka, de csak most lettünk tisztában a Jump Force rendszerkövetelményeivel. Nem egy falánk játék, annyi biztos.
1548687614

Jump Force - a héten folytatódik a béta

A Bandai Namco a Twitteren jelentette be, hogy a múlt héten a szerverek miatt csődött mondott bétateszt után a héten ismét lehetőség lesz majd nyúzni a játékot. Ezúttal is több időpontot kapnak a rajongók.
1548428400

Íme, a Jump Force sztoritrailere

Amikor az animék univerzumai egybeolvadnak, az összefogó gonosztevők hatalmas pusztításba kezdenek - ezt pedig csakis mi állíthatjuk meg! A Bandai Namco összeállított egy előzetest a Jump Force történetéről.
1547989200

Jump Force - két újabb harcos érkezett

Lassan véget ér a Jump Force nyílt bétája, de a Bandai Namco még ezzel párhuzamosan is képes meglepni minket pár új karakterrel. A JoJo's Bizarre Adventure Jotarója és a Dragon Quest-mangából ismert Dai is részt vesz a buliban.
1547726400

Jump Force - kezdődik a harc, új hősök a fedélzeten

Hamarosan elstartol a Jump Force nyílt bétája, de addig sem maradtunk újdonságok nélkül. További négy harcos csatlakozik a névsorhoz a Naruto-franchise-ból, valamint a Bandai Namco bemutatott pár új tréningvideót is.
1547128800

Jump Force - minden, amit a bétáról tudni kell

Rohamléptekben közeledünk a Banda Namco anime-hősöket felvonultató verekedős játékának megjelenéséhez, így a kiadó végre jónak látta megosztani a nyílt bétával kapcsolatos részletes infókat.
1545652830

Jump Force - Deku és Asta is csatlakozott

A Bandai Namco karácsony előtt, a Jump Festa alkalmából leplezte a bunyós crossover két újabb játszható karakterét. Izuku Midoriya (azaz Deku) a My Hero Academia-, míg Asta a Black Cover-szériából lehet ismerős.
1545307257

Sztoritraileren a Jump Force

Nem semmi teljesítmény a Sholen Jump mangahőseit egyetlen világban összeereszteni - a legfrissebb sztoritrailer elmeséli, hogyan jöhetett végre ez a terjedelmes crossover. Emellett még több karaktert erősített meg a Bandai Namco.
1541886849

Vegeta és Golden Frieza a Jump Force-ban

Tovább bővül a Jump Force patinás szereplőgárdája. A X018 event elsősorban a Dragon Ball Z-rajongóknak kedvezett, hiszen két veterán karakter is benne lesz az anime-hősöket felvonultató bunyós címben.