The Occupation PC, PS4, XBOXONE

Egyetlen helyszín, és egy történet, amely négy órát ölel fel - valós időben. Nem hétköznapi kalandjáték a The Occupation.
1553447520

The Occupation teszt

A White Paper Games nyomozós thrillerjátékában ugyan akadnak kisebb-nagyobb hibák, ám az egyedi koncepció, a páratlan hangulat és a számtalan izgalmas újítás miatt könnyen lehet az idei év egyik legérdekesebb indie alkotása.
1551805200

The Occupation - indul a nyomozás!

A White Paper Games thriller hangulatú belső nézetű nyomozós játéka a mai napon rajtol el, így az örömteli esemény mellé végre megkaptuk a meglehetősen hangulatosra sikerült launch trailert is.
1551686400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örömteli hét virradt a Devil May Cry-fanok számára, hiszen a napokban érkezik a franchise ötödik epizódja. Emellett ráadásul nem csak a játékok terén lesz ütős a hét, még a mozikba is érdemes lesz ellátogatni.
1550941200

The Occupation - nyomozás 10 percben

A belső nézetű nyomozós thriller ugyan az eredeti tervek szerint még tavaly októberben kellett volna, hogy megérkezzen, de az új játékmeneti videó mellett kiderült az is, hogy most már tényleg csak pár hétre vagyunk a rajttól.
1549292400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.
1538834427

Hónapokat csúszik a The Occupation

A tervezettnél sokkal később, csak februárban mutatkozik be a The Occupation, ami eredetileg most októberben jelent volna meg. A nyomozós thrillerben a brit lakosság élete a tét.
1532454181

The Occupation - nyomozós thriller októbertől

Vadonatúj nyomozós thrillert jelentett be a Sold Out és a White Paper Games, aminek a különlegessége, hogy valós időben zajlik majd a nyomozás. A premierre októberben kerül sor.