Observation PC, PS4

Egy mesterséges intelligenciát irányítva kell megmentenünk az űrállomás katasztrófájának egyetlen túlélőjét.
1628787600

Új stúdiót alapított a Spec Ops: The Line rendezője

Cory Davis, a Spec Ops: The Line kreatív rendezője a Nine Inch Nails gitárosával, Robin Finckkel karöltve alapított új stúdiót, ami az Eyes Out fantázianevet kapta. A csapat pedig már neki is kezdett egy vadonatúj single player játék fejlesztésének.
1598983200

Íme, a PlayStation Now szeptemberi kínálata

Hónapról hónapra rendületlen lelkesedéssel bővíti a Sony a saját streamingszolgáltatását, ami ezúttal négy új címmel lesz gazdagabb. A horrorjátékok rajongói kifejezetten örülni fognak a szeptemberi kínálatnak.
1593010800

Íme, a júniusi Xbox Game Pass-játékok másik fele

Sajnos június 30-cal rengeteg jó játék hagyja el a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, csüggedni azonban nincs okunk, ugyanis már a mai nappal új játékokkal bővül az Xbox Game Pass konzolon és PC-n egyaránt.
1592806140

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!
1585900800

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.
1558357200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!
1553596212

Május végén jelenik meg az Observation

Napra pontos megjelenési dátumot és friss előzetest kapott a No Code csapatának legújabb játéka, az Observation, amiben egy mesterséges intelligenciát irányítva kell megmentenünk az űrállomás utolsó túlélőjét.
1539086433

Observation - a Stories Untold alkotóitól

A No Code csapata bemutatta következő projektjét, amelyben egy mesterséges intelligenciát irányítunk. Feladatunk, hogy megmentsük az űrállomás tragédiájának utolsó túlélőjét, ehhez pedig mindent be kell vetnünk.