Monster Energy Supercross 2 - The Official Videogame PC, PS4, SW, XBOXONE

Tovább finomodik a motokrossz-bajnokság adaptációja.
1565787600

A Gunfire Games és a Milestone is a THQ Nordicé

Folytatja a maratoni bevásárlókörútját a THQ Nordic, ezúttal a Darksiders III-at is jegyző Gunfire Games és a versenyjátékokban utazó Milestone akvizícióját jelentette be a kiadó.
1551363240

Monster Energy Supercross 2 teszt

A torkodban dobog a szíved, tízezrek figyelnek. A reflektorok úgy vakítanak, hogy semmit sem látsz, aztán hirtelen elnémul minden. A másodpercek óráknak tűnnek, a lámpák pedig pirosról lassan zöldre váltanak. És megszólal a metál!
1549292400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.
1545393640

Először mozog az új Monster Energy Supercross

Az októberi bejelentést követően már meg is érkezett az első konkrét gameplay az új Monster Energy Supercrossról. A Milestone ezúttal a floridai Tampa pályára kalauzolja el a sárdagasztás szerelmeseit.
1539770455

Folytatást kap a Monster Energy Supercross

A Milestone még egyszer nekifut a tengerentúlon igen népszerű szuperkrossz-bajnokságnak. Februárban érkezik a Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 megújult karriermóddal és pályaszerkesztővel.