Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm PC

A Sid Meier’s Civilization VI legújabb, Gathering Storm névre hallgató kiegészítője civilizációnk természettel folytatott harcát állítja a középpontba.
1574105820

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendesedik az év végi játékőrület, de még mindig nem vagyunk túl rajta. A héten fut be a legendás Shenmue régóta várt harmadik része, és a Sniper: Ghost Warrior-sorozat is új epizóddal bővül.
1569358665

Civilization VI - novemberben új platformokon

Újabb platformokat hódít majd meg a Sid Meier nevével fémjelzett, történelemórának is beillő, civilizációkon átívelő Civilization VI. A sorozat legutóbbi kiadása ezúttal PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz megvásárolható.
1568196048

Battle royale-móddal erősített a Civilization VI

Kapott egy frissítést a Civilization VI, amivel bemutatkozott egy vadonatúj többjátékos mód, a Red Death is. Ez lényegében a népszerű battle royale-játékmód helyi megfelelője.
1554357600

Cross-platform funkciókkal bővül a Civilization VI

Most már tényleg bárhol élvezhetjük kedvenc körökre osztott stratégiai játékunkat anélkül, hogy a mentések elvesztése, vagy az adott pálya újrajátszása miatt kellene aggódnunk. Jönnek ugyanis a platformfüggetlen felhőalapú mentések.
1551546000

Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm teszt

Hatalmas hurrikánok, pusztító árvizek és a bajbajutott nemzetek segítségére siető világkongresszus. A Civilization VI legújabb kiegészítője felkavarja az állóvizet, a bulihoz pedig csatlakozik Hunyadi Mátyás is.
1549981859

Csütörtökig kipróbálható a Civilization VI

Nyakunkon a Gathering Storm kiegészítő premierje, és ennek apropóján február 14-ig ingyen nyúzhatjuk a Civilization VI-ot a Steamen. Kit tudja, talán kedvet kapsz a vásárláshoz, amit most kedvezményesen meg is tehetsz!
1548918000

Íme, a Civilization VI: Gathering Storm újdonságai

Újabb videót adott ki a 2K és a Firaxis Games a Sid Meier’s Civilization VI második, Gathering Storm címmel érkező kiegészítőjéhez, melyben közel hat percen át ismerkedhetünk majd a játék legfontosabb újításaival.
1544979600

Civilization VI - színre lép a békés Kanada

A Gathering Storm kiegészítő egészen különleges nemzetekkel bővíti ki a Civilization VI színes tárházát. Magyarország mellett Kanada is színre lép, Wilfrid Lauriel pedig hokistadionokkal és nemzeti parkokkal hozza el a békés győzelmet.
1543341600

Civilization VI - bemutatkozott Magyarország is

Mátyás királlyal az élen lép Magyarország a Sid Meier's Civilization VI színterére. Termálfürdők, huszárok és a fekete sereg - történelmünk sarokkövei segítségével épül fel, s így lesz nagy hazánk civilizációja.
1542785400

Sid Meier’s Civilization VI - azért a víz az úr…

Az emberi civilizáció nemcsak a tudomány és a művészet megállíthatatlan változásából áll, hozzátartozik a küzdelem is. A küzdelem, mely nemcsak emberek és nemzetek közt dúl, hanem amit a természettel is vívunk.