Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm PC

A Sid Meier’s Civilization VI legújabb, Gathering Storm névre hallgató kiegészítője civilizációnk természettel folytatott harcát állítja a középpontba.
1636009200

155 millió példánynál járnak a GTA V eladásai

Befutott a Take-Two legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése, és bár a kiadónak amúgy is szépen fut a szekere, a Grand Theft Auto V gondoskodott róla csak igazán, hogy legyen min csámcsognunk.
1627979820

Nagy bejelentéssel készül a 2K erre a hónapra

Napvilágot látott a Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése, amely több érdekességet is hozott magával: a Grand Theft Auto V most már több mint 150 millió leszállított példánynál jár, a 2K pedig nagy bejelentést ígér a hónapra.
1626429600

Konzolokra is befutott a Civilization VI: Anthology

Még a hét elején rántották le a leplet a konzolos Civilization VI: Anthology Bundle-ről, ami egy nagy csomagban hozza el az alapjátékot és annak kiegészítőit PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.
1616310000

Civilization VI - jön a szezonbérlet utolsó DLC-je

A Sid Meier's Civilization VI szezonbérlete közel egy éven át látott el minket tartalommal, ám a márciusi frissítéssel a végéhez ér. A legutolsó DLC-ben Portugáliával válhatunk kereskedő-nagyhatalommá.
1611165600

Civilization VI - az új DLC keletre visz

A tavaly útjára indított New Frontier Pass elérkezett az ötödik bővítéséhez. Az egzotikus keletre látogatunk ezúttal, hiszen megkapjuk Vietnamot, mint új játszható nemzetet, valamint Kubilaj kánt is használhatjuk vezetőként.
1603299600

Civilization VI - kalózok lehetünk az új frissítésben

A Sid Meier's Pirates! előtt tiszteleg a Civilization VI legújabb ingyenes frissítése. Az egyszerűen csak Pirates névre hallgató többjátékos szcenárióban négy kalózfrakció versenghet a kincsekért és a hírnévért.
1597402800

Androidra is megérkezett a Civilization VI

A Firaxis nagyszerű 4X-játéka korábban már megkapta a meglepően remek portját iOS-en, mostantól pedig végre az androidos tabletek és mobiltelefonok felhasználói is felépíthetik a saját civilizációikat.
1589220000

Szezonbérletet kap a Civilization VI

A 2016-os megjelenése óta két nagy kiegészítőcsomagot kapott a Civilization VI. A Firaxis és a 2K az idei évre azonban új stratégiát eszelt ki: a New Frontier Pass kéthavonta, összesen hat alkalommal hozza majd az újdonságokat.
1583571600

GeForce Now - a 2K Games is távozik

Alig pár hete vett csak rajtot az NVIDIA felhőalapú streamingszolgáltatása, de a dolgok máris kezdenek egyre problémássá válni, a kínálat ugyanis napról napra szűkül, az Activision és a Bethesda után a 2K Games is visszavonta címeit.
1575306000

Csúnya bug landolt a Civ VI Switch-verziójában

Komoly bugot hozott magával a Civilization VI Nintendo Switch-változatának legutóbbi frissítése, amivel épp akkor omlik össze a program, amikor a játékos megnyerhetné a játékot. A fejlesztők már dolgoznak a javításon.