Conan Unconquered PC

Túlélés alapú RTS játék a Conan, a barbár filmek világában.
1568984400

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1558710000

Conan Unconquered - gépigény és új dátum

A Funcom hamarosan érkező RTS játékának pontosították a megjelenési dátumát: eszerint az eredeti tervekhez képest egy nappal korábban lesz majd elérhető az egészen baráti gépigénnyel rendelkező alkotás.
1556690459

Conan Unconquered - ilyen lesz a kooperatív mód

A hónap végén jelenik meg a Conan Unconquered, amiben a kimériai barbárt és hatalmas seregét irányíthatjuk majd. Ráadásul ezt társunkkal karöltve is megtehetjük, a játékban ugyanis lesz kooperatív mód is.
1555164035

Nézzünk bele a Conan Unconqueredbe!

A Petroglyph májusban érkező RTS-ét nem kevés túlélőelemmel öntötték nyakon. A lemészárolt holttestek nem tűnnek el a csatatérről, rothadni kezdenek, és betegségeket terjesztenek. Négy percig mozog a Conan Unconquered.
1553800740

Május végén érkezik a Conan Unconquered

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Conan világában játszódó valós idejű stratégia, a Conan Unconquered. A játékot a Petroglyph srácai szállítják, akiknek a kisujjukban van a műfaj.
1551794400

Conan Unconquered - középpontban a túlélés

A Funcom és a Petroglyph közös alkotásáról újabb információk láttak napvilágot, és ezúttal már némi játékmeneti felvételt is kaptunk; végre be tudjuk lőni, hogy mire számíthatunk a még idén elrajtoló RTS-ben.
1544338800

Conan Unconquered - RTS a barbárok világában

A Star Wars: Empire at War és a Command & Conquer fejlesztőinek veteránjaiból verbuvált Petroglyph stúdió jövőre egy valós idejű stratégiai játék formájában repíti vissza a játékosokat a Conan, a barbár filmek világába.