Dragon Ball Z: Kakarot PC, PS4, XBOXONE

Akció-RPG a Dragon Ball Z univerzumában.
1588060800

Ma jön a Dragon Ball Z: Kakarot első DLC-je

Ma élesedik a Dragon Ball Z: Kakarot mellé megvásárolható szezonbérlet első tartalma, amelyben Beerust kell majd legyűrnünk Goku és Vegeta oldalán. Nem lesz egyszerű menet!
1584176400

Amerikai toplista: megint a Call of Duty vezet

A január után a februári hónap is pangós volt a játékpiacon, ezek után aligha meglepő, hogy az Egyesült Államokban közel harmadával estek vissza az iparág bevételei. A Call of Duty: Modern Warfare és a Nintendo Switch szokás szerint tarolt.
1581778800

Amerikai toplista: a Dragon Ball vitte a januárt

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a januári hónapról szóló jelentését. A hónap gyenge számokat hozott, a Bandai Namco azonban örülhet, mert a Dragon Ball Z: Kakarot remekül szerepelt.
1580226300

Dragon Ball Z: Kakarot teszt

A Dragon Ball Z történetét egy újabb videojáték dolgozza fel, azonban a Kakarotban végre nem csak az eposzi küzdelmeket, hanem a szereplőink általában kedves és humoros mindennapjait is átélhetjük.
1580133600

Brit toplista: ismét élen a Dragon Ball Z: Kakarot

Kifejezetten csendes ez a január a játékmegjelenések szempontjából, ez pedig erősen érezteti a hatását a brit játékeladási toplistán is. Még mindig vezet a Dragon Ball Z: Kakarot.
1579158047

Utolsó előzetesen a Dragon Ball Z: Kakarot

Mindössze egyetlen nap van már csak hátra a Dragon Ball Z: Kakarot megjelenéséig, így befutott a játék utolsó kedvcsinálója, ami a Buu és Son Goku végső harca közben elhangzó Vegeta-monológra koncentrál.
1578924000

Dragon Ball Z - videón a Soul Emblem-rendszer

Pénteken kerül boltokba a Dragon Ball Z: Kakarot, de úgy tűnik, addig sem maradunk friss kedvcsinálók nélkül. A legutóbbi előzetes a játék Soul Emblem-rendszerét mutatja be nekünk.
1578898800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Videojátékfronton még mindig nem akar igazán felpörögni az idei év, noha azért már akadnak érdekesebb címek is a felhozatalban. A mozikban kifejezetten jónak ígérkező filmeket is elcsíphetünk.
1578510000

Dragon Ball Z: Kakarot - így fejlődnek Gokuék

Mindenki számára fontos a testi és szellemi tréning, na meg persze az egészséges étkezés - még akkor is, ha az ember valójában egy szupercsillagharcos űrlény. A Dragon Ball Z: Kakarot legújabb előzetese bemutatja a játék fejlődési rendszerét.
1578126720

Kedvcsinálón a Dragon Ball Z: Kakarot

Szűk két hét múlva kerül boltokba a Dragon Ball Z: Kakarot, amely egy akció-szerepjáték keretei között meséli el nekünk Goku történetét. Nézzünk bele az új előzetes segítségével!