Dragon Ball Z: Kakarot PC, PS4, XBOXONE

Akció-RPG a Dragon Ball Z univerzumában.
Típus:

Dragon Ball Z: Kakarot - Piccolo is akcióba lendül

Ahogy azt a hét folyamán megírtuk, az előzetes várakozásokkal ellentétben nem csak Gokut irányíthatjuk majd a Dragon Ball Z: Kakarot során. Mások mellett Piccolo is játszható lesz, akiről most gameplay videót is tudunk mutatni.

Több játszható hőst ígér a Dragon Ball Z: Kakarot

Ne tévesszen meg senkit a játék címe, nem csupán Kakarot, vagyis Son Goku felett vehetjük majd át az irányítást a Bandai Namco nyílt világú szerepjátékában. Gohan, Piccolo és Vegeta is kiveszik a részüket az akcióból.

Friss képeken a Dragon Ball Z: Kakarot

Ha szívesen átélnétek ismét a Dragon Ball Z klasszikus történetét, akkor a Bandai Namco és a CyberConnect2 nyílt világú akció-szerepjátékát nektek találták ki! A legújabb képeken megmutatja magát többek között Goku, Vegeta és Piccolo is.

E3 2019: Így fest élesben a Dragon Ball Z: Kakarot

Több mint 12 percnyi játékmenet érkezett a Dragon Ball Z: Kakarot kapcsán, így végre hiteles képet kaphatunk arról, hogy miként fest majd a CyberConnect2 bunyós szerepjátéka.

E3 2019: Fény derült a Dragon Ball: Project Z címére

Már hónapok óta tudjuk, hogy egy Dragon Ball akció-szerepjáték készül a Bandai Namcónál, a japán kiadó azonban még mindig csak lassacskán csepegteti az infókat a fejlesztésről.

Íme, a Dragon Ball akció-RPG első trailere

Dragon Ball Game: Project Z címmel érkezik idén a korábban pletykált Dragon Ball-játék. Igazi időutazás részesei lehetünk, ugyanis a történet a kezdetekhez, egészen a Z-sorozatig repít majd vissza bennünket. A FighterZ pedig kapott pár új hőst.