Dragon Ball Z: Kakarot PC, PS4, XBOXONE

Akció-RPG a Dragon Ball Z univerzumában.
1576692000

Íme, a Dragon Ball Z: Kakarot intrója

Minden jó animének kell egy zenés bevezető, ez alól pedig nem kivétel a Dragon Ball Z sem. A Bandai Namco egy ilyen összeállítással indítja a januárban érkező nyílt világú bunyós szerepjátékát is - lessük hát meg!
1575052200

Dragon Ball Z: Kakarot - így válhat Goku erősebbé

A Bandai Namco egy újabb, ezúttal majdnem négyperces előzetessel készíti a Dragon Ball-rajongókat a januárban érkező akció-RPG-re. A játék különféle rendszereit bemutató videó több újdonságról is lerántja a leplet.
1573048812

Dragon Ball Z: Kakarot - színre lépnek a karakterek

Ugyan a Dragon Ball Z: Kakarot központi figurája Goku lesz, természetesen nem magányos farkasként kell a játék felfedezésre váró hatalmas játékterét bebarangolnunk. Az új előzetes a különböző hősöket mutatja be.
1572620459

Vadonatúj előzetest kapott a Dragon Ball Z: Kakarot

A BlizzCon mellett a hétvégén egy másik nagy játékos esemény is zajlik, hiszen gőzerővel tombol az idei Paris Games Week. Innen kaptunk most egy vadonatúj Dragon Ball Z: Kakarot-kedvcsinálót.
1572354000

Dragon Ball Z: Kakarot - Majin Vegeta is színre lép

Ismét belenézhetünk a Dragon Ball Z: Kakarot játékmenetébe. A Bandai Namco nyílt világú bunyós szerepjátéka az eredeti Dragon Ball Z történetét meséli el, de Goku mellett számos más karaktert is irányíthatunk - köztük Majin Vegetát is.
1571756400

Minden, amit a Dragon Ball Z: Kakarotról tudnod kell

Új előzetes érkezett a Dragon Ball Z: Kakarothoz, amely igyekszik bemutatni az akció-szerepjáték összes fontosabb aspektusát. Szó lesz a sztoriról, a harcokról és a felfedezésről is!
1568289600

TGS 2019: Dátumot kapott a Dragon Ball Z: Kakarot

Most már biztos, hogy jövő év elején újra átélhetjük Son Goku legemlékezetesebb kalandját. A januári megjelenési dátummal és egy új kedvcsinálóval készült a Tokyo Game Show-ra a Bandai Namco, az utóbbi pedig elárult egy fontos részletet is.
1565946000

Horgászat Dragon Ball Z: Kakarot módra

A Bandai Namco fejlesztőinek köszönhetően két vadonatúj teaser is érkezett a 2020-ra várható Dragon Ball-játékból, melyek nem csak a történetből, hanem a harcrendszerből is adnak némi ízelítőt.
1564308000

Dragon Ball Z: Kakarot - Piccolo is akcióba lendül

Ahogy azt a hét folyamán megírtuk, az előzetes várakozásokkal ellentétben nem csak Gokut irányíthatjuk majd a Dragon Ball Z: Kakarot során. Mások mellett Piccolo is játszható lesz, akiről most gameplay videót is tudunk mutatni.
1563807600

Több játszható hőst ígér a Dragon Ball Z: Kakarot

Ne tévesszen meg senkit a játék címe, nem csupán Kakarot, vagyis Son Goku felett vehetjük majd át az irányítást a Bandai Namco nyílt világú szerepjátékában. Gohan, Piccolo és Vegeta is kiveszik a részüket az akcióból.