The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

A The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 kombinálja az díjnyertes film elemeit a J. R. R. Tolkien által papírra vetett regény elemeivel.
Típus: Fantasy, Stratégia

Battle for Middle-Earth 2 - v1.02

Mint korábban jeleztük Nektek, hogy peccsek érkeznek majd a Gyűrűk Ura: Battle for Middle-Earth 2-höz, úgy a csomag itt is van, lokálból tölthető.

Microsoft: további nyolcvan X360-gamma!

A Microsoft megerősítette a híreket, melyek szerint tavasztól igazi játék-dömping indul meg az X360-on: tavasztól körülbelül 80 játék megjelenése van tervbe véve.

Battle for Middle-Earth 2 javítások hamarosan!

A hivatalos BfME2 weboldal szerint újabb javítások vannak készülőben a játékhoz, s azok hamarosan letölthetőek lesznek a tükörszerverekről.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

A Gyűrűk Ura világa nemhiába tartogat még finomságokat a tarsolyában az utolsó mozifilm bemutatója után két évvel is. Középfölde a monitorainkon éli másodvirágzását az akció és a stratégia műfajában. De míg az akció vonal – élén a Return of the King-gel – majdhogynem semmi kívánni valót nem hagyott maga után, addig a 2004-es keltezésű BfME igazából csak a rajongók szívét (és pénztárcáját) dobogtatta meg, osztatlan kritikai siker nem követte megjelenését, ennek ellenére az eladásokban korrekten produkálta magát.

Battle for Middle-Earth 2 letöltések

A nem oly régen elkészült film alapján készült The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2 két darab letöltéssel gazdagodott. Új videó, javítás - erre tessék!

Elkészült a The Battle for Middle-Earth 2

Fantasztikus hírt jelentett be Valentin napján az Electronic Arts! Az óriásvállalat munkatársai tegnap befejezték az új Gyűrűk Ura játék, a BFME 2 fejlesztését.

Battle for Middle-earth 2 DEMO!

Középföldéért folytatott harc ismét kezdetét veheti, hiszen megjelent második rész izmos 1.3 GB méretü demoja!

Battle for Middle Earth 2 Single Demo csütörtökön

A Lord of the Ring: Battle for Middle Earth II single demo premier lesz a GameSpot oldalán. A demonstráció 2 fajt fog tartalmazni a lehetséges háromból.

The Battle for Middle-Earth 2 béta

Az Electonic Arts és a FileFront együttműködésének köszönhetően ma éjszaka elindult a The Lord of The Rings: The Battle for Middle-Earth 2 nyílt bétatesztelése.

LotR: BfME II beta tesztek

A Lord of the Rings: Battle For Middle Earth II hivatalos honlapján megjelent egy cikk, miszerint decemberben indulnak a játék beta tesztjei