Haven Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A Furi alkotóinak legújabb játéka.
1593676800

Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.
1592218800

Mit hozott a Guerrilla Collective második napja?

Tegnap este lement a Guerrilla Collective fesztiváljának második adása, összeszedtük egy hírbe, hogy mely címek kerültek elő a durván kétórás műsor folyamán. Lássuk a felhozatalt!
1592079385

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.
1576134000

Limitált idejű demókkal erősít a The Game Awards

Nincs már messze az év utolsó nagy videojátékos showja, a The Game Awards, Geoff Keighley csapata pedig idén még több újdonsággal készült. Bemutatkozott a The Game Festival, amely több mint egy tucat játékdemóval kedveskedik nekünk.
1562853624

Haven - egy szerelmespár mindennapjai

Friss, játékmenetet bemutató előzetest kapott a Furit is fejlesztő The Game Bakers legújabb játéka, a Haven. Ebben a gyönyörű RPG-ben egy szerelmespár mindennapjaiba pillanthatunk be.
1550599044

Haven - a Furi alkotóinak legújabb játéka

Bemutatkozott a Furit fejlesztő The Game Bakers legújabb játéka, a Haven, ami egy szerelmespár elveszett bolygóról történő menekülését meséli el. A legfontosabb, hogy mindig együtt maradjatok.