Haven - egy szerelmespár mindennapjai

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 11.
  • Videó
Link másolása
Friss, játékmenetet bemutató előzetest kapott a Furit is fejlesztő The Game Bakers legújabb játéka, a Haven. Ebben a gyönyörű RPG-ben egy szerelmespár mindennapjaiba pillanthatunk be.

A Haven ugyan egyedül is élvezhető és végigjátszható kaland lesz, mégis akkor nyújt teljes élményt, ha Yu és Kay mindennapjait párban tapasztaljuk meg. Ebbe beletartozik mindenféle hétköznapi tevékenység, de persze lehetőségünk lesz harcolni is, ami körökre osztott kihívásnak ígérkezik. A fejlesztők szerint a Haven olyan, mintha a Journey-t keverték volna össze a Personával.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre jelenik majd meg, egyelőre nem tudni, mikor.

3.
3.
delphijos
Nekem nagyon tetszik a megvalósítás. Hangulatos.
1.
1.
DeKor
Nagyon gagyinak tartom ezt a megoldást, amikor nincs a beszélgetés meganimálva, csak a két karakter arcát látjuk, és ki van írva a szöveg, hogy melyik mit mond. Ennél még a némafilmes megoldás lehetne rosszabb, amikor zongorakíséret alatt egy táblán látjuk, ki mit mond. :)
Tudom, hogy annak idején ez egy szükségszerű megoldás volt, és azt is értem, hogy ez azóta hozzánőtt a stílushoz, de a 21. században akkor is egyszerűen lustaságnak tartom, hogy nem tudják a beszélgetést normálsan megcsinálni. Ez egy megúszós megoldás volt mindig, és most is az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...