Darksiders Genesis PC, PS4, SW, XBOXONE

Diablo-szerű kitérővel jelentkezett a Darksiders-sorozat.
1612335600

Odateszi magát a februári PlayStation Now

Februárban hat címmel is gazdagabb lesz a Sony előfizetéses szolgáltatása. Pankrátorok, öntudatra ébredt androidok, az Apokalipszis lovasai és kis rémálmok várják, hogy szórakoztassanak minket.
1597845600

Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!
1596654120

Íme, az Xbox Game Pass augusztusi újdonságai

Augusztusban sem marad újdonságok nélkül az Xbox Game Pass, a Microsoft az imént felfedte a hónap első felében érkező játékokat. Ezzel együtt - ahogy megszokhattátok - lesz néhány távozónk is.
1581937200

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.
1581618600

Darksiders Genesis - holnaptól konzolokon is

Néhány hónappal a PC-s és stadiás rajt után holnap végre PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is megjelenik a Darksiders-széria legújabb darabja, a Genesis. A jeles alkalmat egy utolsó előzetes kíséri.
1581321600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetekhez képest kifejezetten izgalmas hét vár ránk játékmegjelenések terén, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk, ha érdekelnek minket a videojátékok adaptációi.
1575923820

Darksiders Genesis teszt

A Darksiders első része előtt járunk, a lovasok épp most teremtettek ismét egyensúlyt, de Lucifer csak nem bír a fenekén maradni. A Tanács megbízza Wart és Strife-ot, derítsék ki, már megint miben mesterkedik a pokol rosszfiúja.
1575284400

Darksiders Genesis - ígéretes a Switch-port

A PC-s tábor már ezen a héten belekóstolhat a Darksiders Genesisbe, a konzolos játékosok viszont csak februárban ismerhetik meg War és Strife kalandját. A játék ekkor Switchre is ellátogat, az ígéretek szerint pedig itt is tökéletes lesz az élmény.
1575270000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.
1574877600

Darksiders Genesis - ismerd meg Strife-ot!

A Darksiders Genesis egyik főhőse, Strife vérbeli pisztolyhős, aki előbb lő, aztán kérdez, és mindezt laza egysorosokkal nyugtázza. A játék új trailerében közelebbről is megcsodálhatjuk őt és legjobb barátait: a pisztolyait.