Yooka-Laylee and the Impossible Lair PC, PS4, SW, XBOXONE

Megújult formában tér vissza kedvenc duónk, akik a korábbi 3D-s, sandbox-jellegű világukat hátrahagyva 2,5D-ben folytatják a fejtörőkkel teletűzdelt mesés kalandjaikat.

Terítéken az Epic Games Store legújabb ajándéka

Élesedett az Epic Games Store legújabb ingyenesen tölthető játéka. Ezen a héten egy remek platformerre, a Yooka-Laylee and the Impossible Lairre csaphatunk le, a jövő héten pedig hajóra szállhatunk, hogy felfedezzünk egy ismeretlen szigetvilágot.

Megérkezett az Epic Games Store friss ajándéka

Aki gigászi mechák csetepatéira vágyik, annak érdemes vetnie egy pillantást az Epic Games Store e heti ajándékára. A Daemon X Machina látványos küzdelmeket kínál, és most hét napig ingyen szerezhetjük be.

Ezekkel a címekkel kezdi a decembert a Game Pass

Beléptünk 2021 utolsó hónapjába, de természetesen most sem maradunk vadonatúj Xbox Game Pass-játékok nélkül. Egy héten belül landol Master Chief, de a Halón kívül is találni érdekes (sokszor elsőnapos) címeket a listában.

Most a Playtonicba vásárolta be magát a Tencent

A Yooka-Laylee-ről ismertté vált Playtonicba is bevásárolta magát a kínai Tencent. A csapat ennek köszönhetően jelentős bővítésre készül, több helyszínen is újabb stúdiókat hoznának létre.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

Demót kap az új Yooka-Laylee

Úgy tűnik, hogy sokan elsiklottak a Yooka-Laylee and the Impossible Lair felett, így a Playtonic hamarosan megadja mindenkinek a lehetőséget, hogy megkötések nélkül kipróbálják a kaméleon és a denevér legfrissebb kalandját.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

Nem Banjo-Kazooie-játékon dolgozik a Playtonic

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Microsoft folytatja nagybevásárlását, és állítólag a Yooka-Laylee fejlesztőcsapata, a Playtonic a következő kiszemelt csapat. A stúdió végül egy közleményben jelezte, továbbra is függetlenek maradnak.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair teszt

Folytatódnak Yooka és Laylee megpróbáltatásai, hiszen a gonosz Capital B ismét színre lépett. Ezúttal azonban teljesen más nézőpontból követhetjük a zöld kaméleon és a lila denevér kalandjait.

Brit toplista: csak az ötödik helyen rajtolt a GRID

A FIFA 20 uralma továbbra is megingathatatlan, igaz, az elmúlt héten nem is érkezett olyan cím, amely komoly kihívója lehetett volna az EA Sports focis játékának. A GRID például csak az ötödik helyen rajtolt.