Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

Saját lemezkiadót alapított a Bandai Namco

A Bandai Namco egy saját, kifejezetten videojátékos zenékre specializálódott lemezkiadót alapított, és már meg is jelent az első produktumuk.

Készül a hivatalos Elden Ring-társasjáték

A virtuális tér után végre a való életben is meghódíthatjuk a Lands Between területét: készül a hivatalos Elden Ring-társasjáték!

Már streamelhetjük is az Elden Ring zenéjét

A hétvége folyamán több streamingszolgáltató kínálatába is felkerült az Elden Ring aláfestő muzsikája - amit nem mellesleg a Budapest Film Orchestra segítségével rögzített a FromSoftware.

A Sony és a Tencent bevásárolta magát a FromSoftware-be, övék a cég harmada

Újabb fontos üzleti hírrel jelentkezünk, ezúttal a FromSoftware háza táján történtek jelentős változások, miután két jelentős befektetőt is szerzett a fejlesztőcég.

Amerikai toplista: tarolt a MultiVersus

Újabb számszerű bizonyítékot kaptunk arra, hogy mennyire népszerű a MultiVersus: az amerikai toplistán az élen kezdett a játék, még az abszolút favorit Elden Ringet is maga mögé szorította.

16,6 milliónál jár az Elden Ring

Egyáltalán nem lepődhetünk meg azon, hogy a kasszáknál is fantasztikusan teljesített az Elden Ring, a számszerűsített eredmények azonban így is egészen letaglózóak.

Csak egy hiba miatt tűnt úgy, hogy az Xbox Game Passre érkezik az Elden Ring

Az Xbox Game Pass legszemfülesebb előfizetői csak úgy kapkodhatták a fejüket, egy pillanatra ugyanis úgy tűnt, hogy hamarosan a szolgáltatásban landolhat az Elden Ring is. Mint kiderült, ez csupán egy technikai baki volt.

Ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken

Apró érdekességet osztott meg a Valve a játékosokkal. Megtudhattuk, mely játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken.

Már egy zongorával is végigjátszották az Elden Ringet

Ha esetleg valakinek hétköznapi perifériákkal túl egyszerű lenne a játék, akkor akár egy zongorával is bepróbálkozhat.

Több új projekt is készül a FromSoftware háza táján

Komoly toborzásba kezdett a Souls-széria és az Elden Ring fejlesztőcsapata. A hírek szerint több új projekt készül a FromSoftware-nél, melyek közül az egyik lassan már el is készül. Van is egy tippünk, hogy mi lehet az.