Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.
1708963253

Miyazaki a jövőben szívesen átadná a Souls-játékok rendezését

Hidetaka Miyazaki szerint "nagy esély van rá", hogy átadja a gyeplőt a jövőbeli soulslike játékok rendezésére a feltörekvő generációnak. Eddig csak a Dark Souls II volt az egyetlen játék, amit nem ő dirigált le.
1708617600

A FromSoftware nem zárkózik el az Elden Ring folytatásától

Akár egy második részről, akár egy második kiegészítőről van szó, a fejlesztők nem vetik el egyik lehetőséget sem, bár jelenleg egyik sincs tervben a FromSoftware háza táján.
1708530070

Június végén érkezik a Shadow of Eldtree

Megérkezett a várva várt előzetes az Elden Ring kiegészítőhöz, a látványos képsorok mellett pedig a megjelenési dátum is kiderült. Ha nem jön semmi közbe június 21-től pöröghet majd a Shadow of Erdtree.
1708508957

Pár óra múlva végre leleplezik az Elden Ring régóta várt DLC-jét

Bizony, hamarosan megtörténik az, amire Tarnishedek millió vártak, és délután 4-kor végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a FromSoftwares legendás alkotásának új kiegészítőjét.
1707217200

Elden Ring mobiljáték lehet készülőben

A Tencent elvileg frissíteni akarja az öregedő játékkínálatát. Hivatalosan sem a Tencent sem a FromSoftware nem erősítette meg a hírt, az elképzelés azonban nem teljesen elrugaszkodott a valóságtól.
1706896800

Hamarosan bejelenthetik az Elden Ring Shadow of Erdtree DLC megjelenési dátumát

...vagy akár egyből shadowdroppolhatják is azt a fejlesztők, legalábbis a játék SteamDB oldalán megtalálható legújabb frissítés erre enged következtetni. Egyre több jel utal arra, hogy az Elden Ring megjelenésének évfordulója lesz a fontos dátum.
1705388400

Valaki hegedűn játssza az Elden Ringet

És nem, nem a zenéjét, hanem konkrétan a játékot irányítja a hangszer segítségével. A teljesen abszurd teljesítmény mögött hosszú évek kísérletezése áll.
1705341600

Nemsokára megkaphatjuk az Elden Ring kiegészítőjét?

A szemfüles rajongók a játék fájljai között észrevettek egy, a DLC-re utaló csomagot, ami akár azt is jelentheti, hogy hamarabb akcióba lendülhetünk, mint gondoltuk volna.
1702666029

A vártnál hamarabb jelenhet meg az Elden Ring Shadow of The Erdtree DLC-je

Minden jel szerint kiszivárgott az Elden Ring kiegészítőjének megjelenési dátuma egy figyelmetlen kiskereskedőnek hála. Pontosabban a DLC-vel egyidőben érkező kontrollerek adatlapjáról erre következtethetünk.
1698937200

Jól halad az Elden Ring: Shadow of the Erdtree fejlesztése

Már rég tudunk a készülő DLC-ről, de még mindig nincs megjelenési dátumunk. Sajnos ezúttal sem kaptunk dátumot, de legalább biztosak lehetünk abban, hogy a fejlesztők gőzerővel dolgoznak a projekten, aminek a fejlesztése simán zajlik – legalábbis ezt mondják.