Elden Ring PC, PlayStation, Xbox

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.
1721062800

Törölték a dél-amerikai fordítókat a Shadow of the Erdtree stáblistájából

Eredetileg kiemelték a fordítókat, a legújabb frissítés óta viszont csak egy általános köszönetnyilvánítás látható a stáblistában. A thai fordítók is hasonlóan jártak.
1720548827

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – útmutató a kezdéshez

A FromSoftware legendás alkotásának DLC-je pont olyan tökéletes lett, mint ahogyan azt vártuk, ám a nehézségi szintet nem lőtték alább. Most összeszedtünk pár trükköt, amik segíthetnek a gördülékenyebb kezdésben!
1719835200

George R. R. Martin utalt egy esetleges Elden Ring filmadaptációra

A FromSoftware játékának világát felépítő író szerint sem ő, sem pedig a fejlesztők nem tudnák megvalósítani a dolgot, viszont a megfelelő harmadik féllel egy nagyon is ígéretes dolog lenne.
1719505826

Három nap alatt ötmillió Elden Ring: Shadow of the Erdtree ment el

Annak ellenére, hogy némi az Elden Ring első és egyetlen kiegészítője némi visszhangot váltott ki a nehézsége miatt, nem volt kétséges, hogy üzletileg sikeres lesz a Shadow of the Erdtree. Nem is akármennyire!
1719403200

A FromSoftware máris lenerfelte az Elden Ring: Shadow of the Erdtree-t

Fellélegezhetnek azok, akik könnyes szemekkel szálltak fel review bombing vonatára a Shadow of the Erdtree cudar nehézsége miatt. A mai frissítés után az egész DLC jelentősen könnyebbé válik.
1719237600

Miyazaki szívesen dolgozna együtt más írókkal is úgy, ahogy George R.R. Martinnal tette

Nem titok, hogy az Elden Ring grandiózus világának alapjait A tűz és jég dala írója, George R.R. Martin fektette le. Hidetaka Miyazaki szerint rengeteg hozzáadott értéke volt a közös munkának, így szívesen megismételné ezt, akár más írókkal is.
1719212400

Élőszereplős kedvcsinálót kapott az Elden Ring: Shadow of the Erdtree

A következő hetekben rengeteg örömteli szenvedést okoz majd a játékosoknak az Elden Ring nagyszabású kiegészítője. Ehhez képest kifejezetten könnyed hangulattal érkezett meg a DLC élőszereplős reklámspotja.
1719129600

Gratulált a CDPR a Shadow of the Erdtree sikeréhez

Nyolc éven át a Blood and Wine volt a legjobbra értékelt RPG kiegészítő, a FromSoftware 2022-es játékának DLC-je viszont most letaszította a trónról Geraltot. A lengyelek gratuláltak is az eredményhez.
1718896245

Lélegzetelállító launch trailert kapott az Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Ma éjfélkor végre megjelenik az Elden Ring várva várt kiegészítője, amely már most minden idők legkiválóbb DLC-jeként foglalta el a helyét a nagy aggregátorok élén. Egy elképesztő kedvcsinálóval köszöntjük a Shadow of the Erdtree érkezését.
1718805615

Minden idők legjobb DLC-je az Elden Ring: Shadow of the Erdtree a Metacritic szerint

Ráadásul a 2024-es játékok mezőnyében az eddigi legnagyobb átlagpontszámot kapott kiadásának címét is az Elden Ring bővítménye birtokolja. Semmi különös, csak egy újabb nap a FromSoftware-nél.