Xbox Series X XSX

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.
1653669410

Vakvágányra futott az Xbox streaming stickje

Az utóbbi hónapokban már pletykáltak róla, hogy a Microsoft egy apró streamingeszköz fejlesztésébe kezdett. Úgy tűnik azonban, hogy Xbox Cloud Gaming népszerűsítésére hivatott kütyü mégsem fog elkészülni.
1652286840

Microsoft-szabadalom szól arról, hogyan digitalizálhatjuk a lemezes játékainkat

Napvilágot látott egy Microsoft-szabadalom, amely azt mutatja be, hogyan digitalizálhatnánk a lemezes játékainkat. A nagy kérdés az, hogy kezdenek-e vele valamit a redmondiak.
1651903200

Önálló streamingeszközön dolgozhat a Microsoft

Nem titok, hogy a Microsoft azt szeretné, ha mindenhol, minden eszközön hozzáférnénk az Xbox-játékokhoz. Ennek fényében logikus lépésnek hangzik egy olyan eszköz, amely bármilyen tévén elérhetővé tenné a felhős játékot.
1651076040

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.
1651072260

Jól ment az Xboxnak az elmúlt hónapokban, de így is alulmúlta a várakozásokat

A Microsoft is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, amely alapján kifejezetten jó negyedévet zárt az Xbox-üzletág. A redmondiak mindezek ellenére jobb eredményre számítottak.
1650901894

További felvásárlásokat tervez a Microsoft?

Egy álláshirdetés szerint a Microsoft olyan menedzsert keres, aki támogatná a vállalat jövőbeli felvásárlásait, illetve az újonnan szerzett cégek Microsoftba történő beolvasztását. Vajon ki lesz a redmondiak következő áldozata?
1649937748

Frissített Xbox Series X-processzorokon dolgozhat a Microsoft

Brad Sams újságíró a saját podcastjének legutóbbi adásában arról beszélt, hogy tudomása szerint a Microsoft már dolgozik az Xbox Series X frissített processzorain. Igaz, nem a teljesítményen fognak majd csavarni.
1648108818

Xboxon is elérhető lesz az AMD FidelityFX

Az AMD a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az AMD FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás új változata már Xboxon is elérhető lesz a fejlesztők számára, így az a jövőben már nem csak a PC-s játékok kiváltsága.
1647968400

Szőrös Xbox-kontrollerek promózzák a Sonic-filmet

Ezt a címet is leírtuk! A Microsoft bejelentette, hogy egy különleges Xbox Series S konzollal és szőrös kontrollerekkel várja az új Sonic-film premierjét. Igaz, megvásárolni nem lehet őket, csak nyereményjátékon pályázhatunk rájuk.
1647273600

A teljes újrahasznosíthatóságra gyúr a Microsoft

Fenntarthatósági jelentést közölt a Microsoft, az xboxos terveit pedig külön is részletezte a cég. A legfontosabb vállalás az, hogy 2030-ig az összes Xbox-termék 100 százalékig újrahasznosítható lesz.