Xbox Series X XSX

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.

Fogyasztáscsökkentő frissítést kapnak az Xboxok

Elsőnek az Xbox Insider program tagjai kapják meg azokat a frissítéseket, amelyek "karbontudatossá" tehetik a konzolokat.

Jöhet az olcsóbb, reklámokkal tűzdelt Xbox Game Pass?

Érdekes koncepcióval kacérkodik a Microsoft. Úgy tűnik, hogy a redmondiaknál is felvetődött egy olcsóbb, reklámokkal megtámogatott Game Pass-szint ötlete.

Nagy a hideg, ideje pulcsit adni a kontrollerre!

Szokatlan kiegészítővel rukkolt elő a Microsoft, a redmondiak piacra dobták az első, kifejezetten kontrollerekhez tervezett kapucnis pulcsit!

Javul a Discord-integráció és a játékrögzítés Xboxon

Nagyszerű újdonságokat hoz az Xbox One és Series-konzolok novemberi frissítése. Hamarosan jóval rugalmasabb lesz a csevegés Discordon, és a játékfelvétel is saját applikációt kap.

HWSW: Egyre több gamert tanít móresre a Microsoft

Miközben a játékosok általánosságban kevesebb bejelentést tettek, megtöbbszöröződött a szabálysértő Xbox-fiókok elleni proaktív fellépés a Microsoftnál az idei első félévben - írja a HWSW.

Túl drága lett volna, ezért kapott kaszát az Xbox streamingdoboza

A Project Keystone egy olcsó és rugalmas megoldásként hozhatta volna a nappaliba az Xbox Cloud Gaminget, a redmondiak azonban a gyártási költségek mellett nem tudták belőni a kívánt árazást.

Épül-szépül az Xbox kezdőlapja

A Microsoft egy több lépésből álló kísérletsorozat alapján fogja megújítani az Xbox homepage-ét, ami révén többek között elérhető lesz több új menüpont, és a személyre szabható háttérképek funkciója is.

Már nyereséges az Xbox Game Pass, ám az áremelkedés elkerülhetetlen

Phil Spencer egy interjúban beszélt az Xbox Game Pass sikerességéről, illetve a hardverek és szolgáltatások áremelkedéséről.

A fejlesztők már megkaphatták az erősebb PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokat

A pletykák szerint a nagyobb játékfejlesztők már kézhez kapták a generáció derekára várt, erősebb Xbox Series X és PlayStation 5 devkitjeit. A piacra szánt gépek megjelenése azonban valószínűleg még jóval odébb van.

Óriási bevételt termelt a Microsoftnak az Xbox Game Pass tavaly

Egy kimutatás alapján hatalmas bevétele származik a Microsoftnak az Xbox Game Pass előfizetéses rendszerből, de további érdekességeket is rejt a dokumentum.