Xbox Series X Xbox

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.
1721664000

Rozsomák seggét is a kezeidben tarthatod az Xbox új kontrollerével

A múlt heti Deadpool-kontroller után igazából nem túl meglepő fordulat, hogy az Xbox egy újabb attrakciót leplezett le, és ezúttal Rozsomák fenekére helyezhetjük majd ujjainkat – persze csak ha leszünk olyan szerencsések, hogy nyerjünk a megszokott nyereményjátékon.
1721656800

Reagált a Microsoft az FTC vádjaira

A hatóság a múlt héten élesztette fel a vita lángját, viszont a cég sem hagyta annyiban az FTC bírósághoz intézett levelét, és a vádakat félrevezetőnek titulálta.
1721394000

Integrálta az Xbox a Geforce NOW-t

Az Xbox.com-ról indítva a támogatott játékokat, választhatunk, hogy melyik felhő alapú megoldást szeretnék igénybe venni, ezzel újabb lehetőséget ad a játékosok kezébe a platform.
1721376000

Beleszállt az FTC a Game Pass átalakításába

A hatóság levelet küldött a bíróságnak, amelyben kiemelik, hogy a szolgáltatás áremelése és az első napos megjelenések kivétele az alapcsomagból pont azok fogyasztókat érintő dolgok, amelyek miatt támadták a felvásárlást is.
1719662400

Xbox-konzolokra érkezhet az Nvidia GeForce Now

Úgy tűnik, új szintre léphet a Microsoft és az Nvidia közti együttműködés. Habár a Microsoft saját felhős rendszere, az XCloud is roppant sikernek örvend, úgy fest, hamarosan az Nvidia GeForce Now rendszerét alkalmazva is streamelhetjük majd a játékainkat.
1719122400

Shawn Layden: Egyetlen konzol kellene

A PlayStation volt fejese szerint a jelen generációs konzolok és a PC-k is elértek egy olyan szintre, hogy a különbségek elhanyagolhatók, legalábbis felépítés terén, és mindenki jobban járna, ha a konzolháborúnak vége lenne.
1718898082

GC 2024: Az eddigi legnagyobb bemutatóval készül a Gamescomra az Xbox

Miközben a rivális konzolgyártók inkább otthon maradnak, az Xbox rádupláz a nyári showszezonra. Idén az eddigi legnagyobb standdal és rengeteg friss látnivalóval készül a Gamescomra a Microsoft videojátékos divíziója.
1718731800

Ezek a játékok érkeznek még júniusban a Game Passbe

Ahogy az lenni szokott, a Microsoft bejelentette a következő két hétben esetében adalékokat, és szinte közzé tették a távozó játékok listáját, mindkét halmaz meglepően kurtára sikerült.
1718287200

Megérkezett a június Xbox konzolfrissítés

A legújabb update javít a kontrollerek kapcsolódásán, a konzolok több WiFi-hálózatot képesek megjegyezni, illetve újabb testreszabhatósági opciók is érkeznek a kisebb-nagyobb hibajavítások mellett.
1717685100

Ezekkel a címekkel bővül a Game Pass júniusban

A hónap első felében érkező új tartalmak listája már hivatalosan is elérhető, és meg kell hagyni, egyáltalán nem gyenge eresztésről van szó, de a távozó címek listája is érdekes.