Xbox Series X XSX

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.

Érkezik a Meta Quest headsetekre az Xbox Cloud Gaming

A szolgáltatás decemberben lesz elérhető a jelenlegi és a hamarosan érkező Quest 3 modellre is, amelyekkel egy virtuális képernyőn játszhatunk majd a Game Pass katalógusával.

Phil Spencer szerint bajban vannak az AAA-kiadók

Előkerült az Xbox Games Studios vezetőjének egy 2020-as levele, amelyben azt taglalja, hogy miért kezdtek el stagnálni az AAA-kiadók és miért az indie fejlesztők viszik előre az ipart.

"Elkerülhetetlen" a Game Pass drágulása

Phil Spencer a Tokyo Game Show után beszélt egy helyi lapnak a szolgáltatás jövőjéről a jelenlegi gazdasági helyzetben, és hát nem meglepő a felvázolt jövőkép.

Ezek a játékok jönnek még szeptemberben a Game Passbe

Már a hónap közepe is elmúlt, így időszerű volt, hogy a Microsoft elárulja, milyen játékok kerülnek a Game Pass kínálatába szeptember második felében. Érkezik a Gotham Knights, a Payday 3 és a Party Animals is.

2028-ban jöhetnek az új Xboxok

A Series X/S gépek utódjai nyolc évvel azok megjelenése után várhatók leghamarabb, persze hivatalosan ezt nem erősítették meg, ahogy az sem tudni, hogy milyenek is lesznek a konzolok.

Meghajtó nélküli Xbox Series X érkezhet

Az FTC-vel való pereskedésnek hála számos dokumentum került nyilvánosságra a Microsoft terveit illetően. Köztük egy valóban új kontrollerről és egy lemezmeghajtó nélküli Series X-ről is kiderült ez-az.

TGS 2023: Digitális közvetítéssel készül a Microsoft is

A redmondi cég az utóbbi években kiemelt eseményként kezelte a Tokyo Game Showt, idén sem lesz ez másképpen, szeptember 21-én digitális közvetítéssel készülnek a rendezvényre.

Ezek a címek jönnek a hónapban a Game Passbe

A legtöbbről már tudjuk, hogy érkeznek, azonban nem árt összegezni, hogy milyen új címekre számíthatnak a szolgáltatás előfizetői. A lista várhatóan nem teljes, számíthatunk még pár beesőre a hónap során.

Megérkeztek a hivatalos Xbox Series X borítások

A PlayStation 5-höz hasonlóan a nagyobbik Xbox-konzol is egyediséggel ruházható fel, egyelőre három változatból lehet választani, amelyek majd az ősszel lesznek elérhetők.

A felhasználók nem rajonganak az Xbox újításáért

Maximum 8 kihágásunk lehet az Xbox új anti-toxicity rendszerében, ha ezt túllépjük akár egy évre is eltilthatnak minket az üzenetküldéstől, a party chattől és a multiplayertől.